Haluan kaiken aikaa avartaa elämänkatsomustani, oppia uutta sekä kokeilla kaikkea jännää. Onnekseni pääkaupunkiseutu tarjoaa siihen runsaasti mahdollisuuksia, kunhan vain pitää silmät auki. Hiljattain suuntasin illalliselle ravintola Kellohalliin, joka sijaitsee Sörnäisen ja Kalasataman liepeillä teollisuusalueella entisessä teurastamossa.
Moni oli minulle ravintolaa hehkuttanut, joten halusin päästä kokeilemaan paikkaa. Kellohallin ravintoloitsijakaksikko Antto
Melasniemi ja Heikki Purhonen omistavat myös ravintola Kuurnan, Ateljé Finnen ja
Putte's Bar & Pizzan.
Sitä paitsi ei ole aiemmin tullut syötyä entisessä teurastamossa ja pidän omistajien innovatiivisesta ideasta. Tältä tila nimittäin näytti ennen remontointia ja muokkaamista ravintolaksi.
Kuvat lainattu / Pictures borrowed.
Kellohallin mukaan sesonginmukaiset, parhaat
raaka-aineet hankitaan lukuisilta pieniltä tuottajilta pitkin Suomea ja
niistä valmistetaan rouheaa, mutkatonta ja laadukasta ruokaa. Itse söin kasvispaistosta luomuohralla ja fetajuustolla, mikä oli maukasta. Miinusta annan kuitenkin siitä, että aluksi ruoka tarjoiltiin minulle ilman fetajuustoa, mikä on mielestäni aika iso virhe siihen nähden, että annoksen nimikin on "kasvispaistos, luomuohraa ja fetajuustoa". Luulisi sekä kokin että tarjoilijan olevan vähän huolellisempia!
Pääasia, että ruoka maistui kynttilänvalossa mainiolta.
Tykkään myös avokeittiöratkaisusta, jolloin kokkien puuhaa voi seurata halutessaan.
Mekko: kirppis, vyö: Dolce & Gabbana
Dress: second hand, belt: Dolce & Gabbana
Paikassa on myös historian havinaa, koska vuosikymmenien ajan siellä on toiminut teurastamo.
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!
I love to learn new and try everything exciting, which broadens my way of thinking. Fortunately capital region of Finland offers good opportunities as long as you just keep your eyes wide open. Recently I went to a dinner to an old slaughterhouse 'Kellohalli', which has been renovated to a restaurant. Not everyday you eat at an old abattoir slaughterhouse and food was yummy too. Have a nice Tuesday evening everyone!
Pääasia, että ruoka maistui kynttilänvalossa mainiolta.
Tykkään myös avokeittiöratkaisusta, jolloin kokkien puuhaa voi seurata halutessaan.
Mekko: kirppis, vyö: Dolce & Gabbana
Dress: second hand, belt: Dolce & Gabbana
Paikassa on myös historian havinaa, koska vuosikymmenien ajan siellä on toiminut teurastamo.
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!
I love to learn new and try everything exciting, which broadens my way of thinking. Fortunately capital region of Finland offers good opportunities as long as you just keep your eyes wide open. Recently I went to a dinner to an old slaughterhouse 'Kellohalli', which has been renovated to a restaurant. Not everyday you eat at an old abattoir slaughterhouse and food was yummy too. Have a nice Tuesday evening everyone!
2 kommenttia :
Hei Ilona. Minua on vaivannut viime joulukuusta asti yksi asia. Ei aktiivisesti, mutta vaivannut kuitenkin. Sinulta kysyttiin itse asettamassasi kysymyspostauksessa, minkä arvosanan sait gradustasi ja vastasit, ettet "todellakaan muista". Tätä on vaikea uskoa. Olet niin urasuuntaunut ihminen ja muistat raportoida mm. pikkusiskosi kympeistä, että tuntuu uskomattomalta, ettet muistaisi gradusi arvosanaa. En tunne yhtään ihmistä, joka ei muistaisi sitä. Siksi vastauksestasi jäi vähän paha maku. Jos arvosana oli heikompi kuin toivoit, miksi sitä on vaikea myöntää?
Jos taas et julkaise tätä sinänsä ystävällistä kommenttia, sekin toki tuntuu oudolta. Kyllähän "heikompikin" arvosana, vaikka c, on ok, sinulle, pienen lapsen yh:lle, urallasi etenevälle naiselle.
Hei, kiitos kommentistasi ja hienoa, että kysyit asiaa, jos se on jäänyt sinua kaihertamaan. :)
Itse asiassa, jos tarkkoja ollaan vastasin seuraavasti:
"Minkä arvosanan sait gradustasi?
Piti ihan tarkistaa tämä, kun en muistanut – kertonee graduarvosanan tärkeydestä ja merkityksestä opintojen jälkeisessä elämässä. :D Sain ihan hyvän arvosanan, mihin olen tyytyväinen graduni ripeään valmistumistahtiin nähden ja arvosana myös mahdollistaa mahdolliset jatko-opinnot eli väitöskirjan, jos sellaisen haluan joskus tehdä."
Jouduin todellakin tarkistamaan ensimmäisestä gradustani saamani arvosanan. Vastasin kyllä kysymykseen toteamalla: "Sain ihan hyvän arvosanan, mihin olen tyytyväinen graduni ripeään valmistumistahtiin nähden ja arvosana myös mahdollistaa mahdolliset jatko-opinnot eli väitöskirjan, jos sellaisen haluan joskus tehdä."
Jos haluat keskustella lisää gradustani tai sen arvosanasta, voit halutessasi laittaa minulle sähköpostia ilona.ylinampa (at) jyu.fi
Arvosana vastasi odotustani ja koska se tosiaan mahdollistaa väitöskirjan tekemisen tulevaisuudessa niin halutessani, olen tyytyväinen. Kiitos vielä kommentistasi ja jatkossa kannattaa heti ottaa yhteyttä, jos jokin jää mietityttämään. :)
Ps. Julkaisen 99,9% kommenteista eli hyvin minimaalinen murto-osa jää julkaisematta (ne ovat sellaisia, joissa arvostellaan läheisiäni tai kirjoitetaan muita päättömyyksiä).
Lähetä kommentti