torstai 15. toukokuuta 2014

Koko kevät reissausta Islannista Brysseliin ja Balkanille

Mihinkähän tämä aika oikein juoksee? Erityisesti tänä keväänä on kyllä menoa ja vilskettä riittänyt ihan muille jaettavaksi asti. Samalla olen läpikäynyt yhtä sun toista yksityiselämän kriisiä, joista yhtä olen puinut asianomistajana (eli uhrina) kahdeksan syytteen kera lakimiesten, tuomarin ja syyttäjän kanssa oikeudessa asti, kuten olen kertonutkin aiemmin. Muutenkin tämä kevät on jotenkin ollut kenties vaikein ikinä, vaikka töissä asiat rullaavatkin mallikkaasti ja minut nimitettiin juuri erään uuden projektin vastuuhenkilöksi. Sivutoimisten opintojenkin suhteen minulla on selvät suunnitelmat ja olen todella motivoitunut hoitamaan ne päätökseen. Lisäksi minulla on myös elämäni silmäterä Isabella valaisemassa päiviäni sekä muitakin kovin rakkaita ja ihania ihmisiä ympärilläni. 

Silti tämä kevät on ollut raskas ja kyyneleitä on vuodatettu enemmän kuin miesmuistiin. Mutta ettei menisi ihan ruikuttamiseksi – paljon mahtavaakin kun tapahtuu kaiken aikaa  niin on tänä keväänä päästy toteuttamaan myös erästä intohimoistani eli matkustamista. Ensin helmi-maaliskuussa kiersin Baltian maat työmatkoilla, pääsiäistä vietin huhtikuussa Islannissa, tällä viikolla olin juuri muutaman päivän työmatkalla Tanskassa ja parin viikon päästä touko-kesäkuun taitteessa lähden lomailemaan Belgiaan pitkän viikonlopun merkeissä. Minulla on vielä viime vuoden kesäloman rippeitäkin ja koko tämän vuoden talviloma pitämättä, joten niitä vietän kesäkuussa helteisissä merkeissä Balkanin turneen merkeissä: ensin Kroatiaan, sieltä rannikkoa pitkin Montenegroon, Albaniaan ja Kreikkaan. Ihania reissuja ja paljon mahtavia reissukokemuksia siis edessä. En malta odottaa!

Isabellalla on menossa esikoulun viimeiset viikot, ennen kesälomaa ja koulun aloitusta elokuussa. Aika juoksee siivillä, kun pikkuvauvanikin menee jo kouluun! Eskarissa pidettiin vasta taidenäyttely lapsien tekemistä teoksista, jotka olivat upeita. 
 photo IMG_8197_zps634da71d.jpg

Tällä viikolla on iltakokousten ja Kööpenhaminan työmatkan vuoksi päässyt harmittavan vähän liikkumaan, mutta huomenna olisi töiden jälkeen tarkoitus suunnata kuntosalille hikoilemaan. Sitä tunnetta ei moni asia voita, kun treenin jälkeen kaikkensa antaneena endorfiinit hyrrää kehossa. Urheiluvaatteiden ja jalkineiden suhteen luotan Niken ja Asicsin nimeen.
 photo IMG_8192_zps20497111.jpg

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Itse olen huomenna menossa töiden jälkeen tosiaan urheilemaan ja sen jälkeen stand upia katsomaan. Lauantaina taas päästän sisäisen lapseni valloillleen Linnanmäellä. Jännityksestä kiljuminen ja hysteerisesti nauraminen tekee nimittäin hyvää kaikille ajoittain. Erityisen hyvää se tekee synkän kevään päätteeksi.

This spring has been truly demanding and I have not managed avoid tears either. However this spring I have been also fortunate to accomplish one of my passions, which is traveling. First in February to March I made business trips in Baltic countries, then I spent Easter in Iceland, this week I traveled to Denmark for a couple of days business trip and in a few weeks I will spend a long weekend in Belgium. I also still have some unused holiday left from last summer and this year's winter holiday, so in June I am making a vacation tour in Balkans: from Croatia to Montenegro, Albania and Greece. Can't wait! 

0 kommenttia :