torstai 5. toukokuuta 2011

Neljännesvuosisata ja toukokuun agenda

Tiistaina 3. toukokuuta pärähti neljännesvuosisata plakkariin, eli puhalsin syntymäpäiväkakustani 25 kynttilää. Valitettavasti tämä ikimuistoinen päivä ei alkanut kovin ruusuisesti: olin nukkunut vähän ja huonosti, riitelin erään ihmisen kanssa ja töissä oli tajuton kiire. 
Photobucket

Onneksi kiukku ja ärtymys muuttuivat kuitenkin vähitellen iloksi, kun sain herkullista syntymäpäiväkakkua, ystävät onnittelivat ja haimme take away thairuokaa. Lisäksi olen saanut vielä eräältä säätiöltä lähes parin tonnin stipendin, töissä sain positiivista palautetta ja eräästä tentistä tuli koko kurssin paras arvosana, jee!
Photobucket

Ja ennen kuin joku nyt tulee sanomaan, että nostan itseäni jalustalle ja korostan itseäni turhaan, niin kerrottakoon, että murheita ja vaikeuksiakin on elämässäni riittänyt ihan urakalla. Siksi on ihanaa iloita mukavista asioista. Muutenkin elämänkatsomukseni on enemmän sellainen, että yritän löytää kaikesta aina jotain positiivista tai ainakin pyrin kääntämään ne voitoksi jollain tavalla.
Photobucket

Tässä toukokuun agendaa töiden lisäksi / jälkeen:

Su 1.5: Vappu ja Linnanmäki
Ti 3.5: 25-vuotissyntymäpäivät
Ke 4.5: Isabellan kummisetä tulee pariksi päiväksi meille
To 5.5: Erään esseen deadline ja tenttiin lukua
Pe 6.5: Tentti
Su 8.5: Äitienpäivä
La 14.5: Erään säätiön seminaari ja stipendien jako sekä yö hotellissa <3
Pe 20.5-Su 22.5: Isabellan kummitäti J tulee viikonlopuksi meille
La 28.5: Pihajuhlat

Short translation today, sorry! I'm 25-year-old now, got a scholarship from a foundation, positive feeback at work and the best grade of the whole course from one exam. I'm more than happy. For May there are plenty of great things such as a trip to amusement park, my birthday, Isabella's godfather and godmother visiting us in Helsinki, Mother's Day, free night at a hotel and garden party etc. Now I've got to go and study for tomorrow's exam. I'll be back again, when I have time. Luckily after tomorrow's exam, most studies are over for this spring even though I'm making some courses during summer too.

0 kommenttia :