sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Toukokuu on täällä

Toivottavasti teillä on ollut yhtä mukava vappu kuin itsellänikin. Olen yleensä yhdistänyt onnistuneesti sekä opiskelija- (haalarikavereiden kanssa rymyämistä) että perhevappua tähän juhlapyhään, mutta tänä vuonna ei yhtään tehnyt mieli bilettää, joten keskityin sitten hauskanpitoon Isabellan kanssa. Tulimme vähän aikaa sitten Linnanmäeltä hurvittelemasta ja nyt on kyllä päivän nauruannos täytetty moninkertaisesti.

Tuntuu, että viime aikoina, kuukausina, viikkoina ja päivinä on tapahtunut niin paljon, ettei tämä blogi tai melkein itsekään tahdo pysyä mukana vauhdissa sekä sisäistää kaikkea. Toisaalta on ihanaa, kun koko ajan tapahtuu jotakin ja enimmäkseen mieluisia asioita. Tässä erään päivän asua.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Housut: kirppis, jakku: H&M ja kauluspaita: Calvin Klein

Nopeasta ajankulumisesta puheen ollen, nyt on jo toukokuu! Se tarkoittaa erityisen paljon juhlia: nyt oli vappu, ylihuomenna syntymäpäiväni ja viikon päästä sunnuntaina äitienpäivä.

May is here and that means that summer is just behind the corner (I hope). I've celebrated May Day by going to an amusement park with Isabella and celebrations are not over because on Tuesday I'll have my 25th birthday and on Sunday is Mother's Day here in Finland. Lately on the past few months, weeks and days so much has happened that my blog and almost my head isn't following and understanding everything. Still I have to admit that I like active life with a lot of action.

0 kommenttia :