maanantai 9. syyskuuta 2013

Melontaa Helsingin saaristossa ja piknik autiosaarella sekä tämän viikon ohjelma

Viikonloppu sujahti ohi Isabellan syntymäpäiväjuhlien ja perheeni kyläilyn merkeissä. Maanantai ja uusi viikko ovat myös lähteneet liikkeelle vauhdilla, mutta niistä myöhemmin lisää, sillä nyt palataan yhteen kesän kohokohdistani: melontaretkelle Helsingin saaristoon. 

Eräänä aurinkoisena kesäpäivänä suuntasin Jollaksen venesatamaan.
 photo IMG_0539_zps197f2ccb.jpg

Puin päälleni pelastusliivin ja yritin muistella melontatekniikoita. 
 photo IMG_0491_zpsbe8936d2.jpg

Harrastin nimittäin vuosia sitten Kanadassa asuessani melontaa, joka oli paljon vaikeampaa Tyynenvaltameren tyrskyissä Helsingin saaristoon verrattuna. 
 photo IMG_0494_zpsbd3b5d6e.jpg

Päivä oli ihanan helteinen ja sää tyyni, joten innostuttiin melomaan monta tuntia ennen kuin menimme autiolle saarelle piknikkiä viettämään ja päivää paistattelemaan.
 photo IMG_0506_zpsd7657a72.jpg

Valkosipulivoipatonki ja salaatti maistuivat uskomattoman hyvältä saaripiknikillä, nam.
 photo IMG_0517_zpsdda3f6c6.jpg

Niiden voimin jaksoi kevyesti meloa vielä takaisin saaristosta Jollaksen satamaan intopiukena. Tuntui niin rentouttavalta meloa saaristossa aaltojen liplattaessa kanoottiin autiosaarelle menosta puhumattakaan. Aivan kuin olisi saanut pienen tauon arjesta ja olisi matkustanut kauas pois keskustahälinän keskeltä.
 photo IMG_0535_zps0c8cce05.jpg

Melontaretken fiilistelystä kuitenkin tähän viikkoon, joka on onneksi myös täynnä mukavia asioita. Töissä on mielenkiintoisia palavereita ja tapaamisia, raporttien tekoa ja muuta, torstai-iltana minut on kutsuttu Maxinen syyskauden avajaisiin, perjantaina suuntaan SPR:n Nälkäpäiväkerääjäksi kuten useina vuosina aiemminkin ja lauantai-iltana menen pitkästä aikaa juhlimaan eräiden tupareiden merkeissä. Energistä viikon alkua kaikille!

Apologies, but no time for a proper translation today, but above are pictures from one of the highlights of my summer: canoeing at the archipelago of Helsinki. It was simply fantastic and so relaxing, yet good exercise too. Have a nice new week everyone!

0 kommenttia :