maanantai 16. syyskuuta 2013

Tällä viikolla treenataan, työmatkaillaan Tallinnassa ja mökkeillään

Viikko on lähtenyt vauhdilla liikkeelle, sillä tänään töiden jälkeen suuntasin piloxing-tunnille nyrkkeilemään, potkimaan, tekemään pilatesta ja hyppimään oikein kunnolla. Huomenna taas on töiden jälkeen edessä elämäni ensimmäinen personal trainer-treeni, josta tulee jännittävää. Keskiviikkoiltana on ohjelmassa Nordnetin ETF-sijoitusseminaari ja lastenkekkerit, sillä Isabella menee ystävänsä syntymäpäiväjuhliin, ennen kuin itse lähden torstaiaamuna etelänaapurimme Viroon työmatkalle. Tallinnassa kokoustelen ja palaveeraan pari päivää, jonka jälkeen palaan Helsinkiin vain lähteäkseni uudelleen reissuun, nimittäin mökille Hollolaan viikonlopuksi. Mukavan monipuolinen viikko on siis edessä.

On kyllä mukava päästä taas mökille luonnonhelmaan, kuten elokuussa Isabellan isän vanhempien kanssa.
 photo IMG_1845_zpsa0f67dbd.jpg

Rakastan kaupunkielämän vastapainona mökillä rauhoittumista ja akkujen lataamista.
 photo IMG_1854_zpsb303d067.jpg photo IMG_1857_zpsa1f13536.jpg

Lisäksi haluan, että Isabellakin säilyttää tiiviin kosketuksen luontoon. Sen yhteyden voi nimittäin helposti hukata pääkaupunkiseudun betoniviidakossa metrojunien viiletyksessä ja raitiovaunujen kolinassa, vaikkei Helsinki edes mikään todellinen metropoli olekaan.
 photo IMG_1858_zps01c38bbc.jpg

Katsokaa miten kauniilta auringonlasku elokuisena mökki-iltana Pohjanmaalla näytti.
 photo IMG_1864_zps0f69029e.jpg photo IMG_1842_zps26d567aa.jpg photo IMG_1865_zps811b816a.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

I had a sweaty start for the week as after work I went to piloxing-exercise class, which was great. Tomorrow evening I will have my very first personal trainer-meeting ever, which will be interesting experience. On Wednesday evening Isabella is going for her friend's birthday party, before I departure for a business trip to Tallinn Estonia for a couple of days. I will return on Friday evening just to leave again, this time for a tiny weekend getaway in the countryside to a cottage with a bunch of friends. Overall I once again have very pleasant week ahead of me.

Above are pictures from my latest visit to the countryside to a cottage on August with Isabella and her father's parents. Even though I love living in the city, I also love going to the nature once in a while too. It is simply beautiful and so relaxing there!

2 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Huhuu, täällä ollaan taas! Nyt tulikin luvattoman pitkä tauko. Minä saamaton en känyt blogissasi kesän aikana kuin pari hassua kertaa. Nyt tulee muutos!

Hitsit meillä meni kesällä tiet ristiin, niin ei päästy näkemään. Jospa se vielä joskus onnistuu, heh.

Ainaskin teillä on vielä kesä täydessä meiningissä kun mökkeilyäkin vielä mahtuu ohjelmaan. Täällä meillä on arki alkanut ja kesä nähtävästikin ohi. KÄÄK!

Luin tossa pari vanhaa kirjoitustasi, mm. sen äidit ja ura tai jotain sinne päin. En nyt ota siihen tässä sen enempää kantaa, kun kyse on kuitenkin jo vanhasta postauksesta, mutta sanompa vaan, että se aihe kyllä tuottaa mulle enemmän kuin harmaita hiuksia.

Toivotan Sulle, Ilona, oikein hyvää viikkoa!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anniina B:

Tosi kiva "kuulla" susta. Toivottavasti loppukesä/alkusyksy on lähtenyt kivasti liikkeelle. :)

Ja hei, kesällä pitää nauttia riennoista, joten älä surkuttele sitä, ettet ole ehtinyt blogeja lukea aurinkoisilla säillä.

Toivottavasti kolmas kerta sanoo toden meidän näkemisten suhteen eli pidetään peukkuja, ettei ensi kerralla mene taas aikataulut ristiin. :)

Toivon, että tulevana viikonloppuna Tallinnan työmatkalta paluun jälkeen pääsisi nauttimaan vielä viimeisistä kesän rippeistä mökillä, pidän sormia ristissä.

Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla mietteitäsi äitiyteen ja uraan liittyen, erityisesti kun sinulla on "sisäpiiritietoa" Saksan käytäntöihin. :)

Ihanaa viikon jatkoa sinullekin ja jätähän toistekin kommenttia, jos suinkin ehdit!