tiistai 4. helmikuuta 2014

Viime viikon after workia, kolme vuotta Helsingissä ja muuta elämää

Viime viikolla aloitin aamuni kuudelta herkullisella hymynaamaisella mustikkapuurolla ja sanomalehden lukemisella.
 photo IMG_5587.jpg

Kauppalehdessä Rovion Peter Vesterbackan haastattelussa todetaan osuvasti: Vesterbackan mielestä aina pitää kurkottaa kohti tähtiä ja tavoitella enemmän, parempaa, globaalimpaa. "Shoot for the stars! Romukoppaan suomalaiset sananlaskut siitä, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa." Rovio on onnistunut "kyseenalaistamalla ennakkoluuloja". "Ei pelätä mitään, eikä ketään, pyritään tavoitteeseen tekemällä asioita sen sijaan, että pähkäillään mikä voisi mennä pieleen."
 photo IMG_5574.jpg

Olen täysin samaa mieltä Vesterbackan kanssa! Tietysti on hyvä pitää jalat maan pinnalla, eikä muuttua röyhkeäksi, mutta myynnissä ja markkinoinnissa suomalaisilla on vielä paljon opittavaa. Teknisesti korkealaatuisia palveluita tai tuotteita ei uskalleta esitellä tarpeeksi vetoavasti ja toisaalta massasta ei muutenkaan saa erottua, koska kateus on perisyntimme. Itse toivotan Vesterbackan tavoin kuluneet asenteet ja sanonnat menneisyyteen, koska sinne ne kuuluvatkin.

Viime viikolla vietin myös kolmatta vuosipäivää Helsingin kanssa. Uskomatonta, että siitä on jo kolme vuotta, kun Ilona "ikinä en Helsinkiin muuta" Ylinampa kotiutui pääkaupunkiin. Yhtä uskomatonta on, että kello 7.30 aamulla on Helsingin keskusta vielä näin hiljainen ja eloton – tämä on sentäs olevinaan metropoli eli missä kaikki ihmiset ovat? :D 
 photo IMG_5591.jpg

Aherruksen ja pitkien päivien ohella viime viikkoon kuului myös rentoutumista iltaisin The Real Housewives of New York City-hömppäsarjaa katsellessa.
 photo IMG_5584.jpg

After workin merkeissä perjantaina muutaman drinkin nauttimista hyvässä seurassa eräässä iltatilaisuudessa YSL:n Belle du Jouria ulkoiluttaen.
 photo IMG_5643.jpg photo IMG_5649.jpg
 photo IMG_5677.jpg
Mekko: Issue 1.3, laukku: Yves Saint Laurent, kello: Guess, korkkarit: Dinsko
Dress: Issue 1.3, clutch bag: Yves Saint Laurent, watch: Guess, pumps: Dinsko

Ja lauantai-iltana aamutakissa kotona rauhassa hengaillen mutanaamio kasvoilla.
 photo IMG_5697.jpg

Energistä helmikuun jatkoa kaikille!

Last week I for instance started my day at 6 am. with delicious smiley faced blueberry porridge and a newspaper, read interesting interview of Rovio's Peter Vesterbacka (man behind Angry Birds), worked hard at the office, celebrated three year's anniversary together with Helsinki (cannot believe it has been three years since I moved to Helsinki!), relaxed in the evenings with The Real Housewives of New York City-series, had some after work with a couple of drinks on Friday evening as I took my YSL Belle du Jour-clutch out for some fun and on Saturday chilled at home in a dressing gown with mud facial mask on. Overall I had pretty nice week and now I want to wish you all an energetic February!

0 kommenttia :