maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viimeiset pääsiäisfiilistelyt ja uudella tarmolla toukokuuta kohti

Islannin reissusta ollaan kotiuduttu, palattu töihin pääsiäisloman jäljiltä todella vauhdikkaaseen arkeen ja muutenkin tuntuu, että alan olla oma itseni eli intoa ja energiaa täynnä. Tämä alkuvuosi on ollut vaikea, pimeä ja väsyttävä, mutta se on takana nyt. Nyt minussa on taas tarmoa kuin vuolaanaan virtaavassa koskessa ja juhlava toukokuu on edessä. Toukokuussa nimittäin juhlitaan niin vappua, syntymäpäiviäni, äitienpäivää kuin Isabellan esikoulun päättäjäisiäkin. 

Ennen toukokuuta ja vappuhulinoita kuitenkin vielä viimeiset pääsiäisfiilistelyt rairuohoineen, pääsiäistipuineen ja pupuineen.
 photo IMG_7682_zps1352572c.jpg photo IMG_7688_zpsa8257a12.jpg

Palasimme pääsiäisen päättyessä Islannista takaisin Suomeen, mutta jo seuraavana päivänä olimme takaisin Helsinki-Vantaan lentokentällä, josta Isabella lensi Pohjanmaalle isänsä vanhemmille muutamiksi päiviksi lomaa jatkamaan.
 photo IMG_8096_zps9984940f.jpg

Urhoollinen pikkumuruni on rohkeasti lentänyt jo useita kertoja Pohjanmaan ja Lapin mummoloihin aivan yksin lentolippu ja passi kaulassa UM-pussissa roikkuen.
 photo IMG_8097_zps257f8d07.jpg

Itseäni odotti arkeen ja vauhdikkaisiin työpäiviin paluu, mutta onneksi iltaisin ehti nauttia Helsingin kauniista kevätilloista vaikka meren äärellä leoparditakki päällä.
 photo IMG_8105_zps01a49e76.jpg photo IMG_8119_zps9b19092c.jpg
Takki: H&M, laukku: Louis Vuitton, housut: Vero Moda, nilkkurit: Seppälä, kello: Guess
Jacket: H&M, bag: Louis Vuitton, trousers: Vero Moda, ankle boots: Seppälä, watch: Guess

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Senkin uhalla, että kuulostan kliseisen lällyltä totean, että kylläpä elämä näyttää taas valoisalta ja mahtavalta pitkän synkän kauden jälkeen. Tuntuu kuin harteiltani olisi tipahtanut satakiloinen uuvuttava taakka.

We have returned home from a trip to Iceland and gone back to normal everyday life and busy work days after a relaxing vacation. Overall I feel like myself again i.e. full of enthusiasm and energy. The beginning of the year was difficult, dark and exhausting, but it is now behind. At the moment I am feeling so much better and fantastic May is ahead of me with plenty of reasons to celebrate: May Day (carnival kind of public holiday in Finland), my birthday, Mother's Day and Isabella finishing her preschool. Plenty of reasons to smile, be happy and enjoy life after a dark period. I feel truly relieved. Have a nice new week everyone!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

eikö sua pelota laittaa noin pieni lapsi yksin koneeseen? varmasti siinä ei oikeasti ole mitään käytännön pelättävää, kyllähän kuusivuotias muuten osaa tarpeistaan huolehtia ja kaiken muun hoitavat henkilökunta ja saattajat, mutta itse ainakin pelkäisin kuollakseni, että lennolla tapahtuu jotain. kamala ajatus, että lapsi olisi silloin ilman perhettään.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. :)

Olisi kyllä aivan kauheaa, jos esittämäsi kauhuskenaario tapahtuisi (se olisi niin kauheaa), etten halua edes ajatella sitä...

Samaan hengenvetoon on kuitenkin muistettava, että tilastollisesti paljon todennäköisempää kuin, että lennolla tapahtuisi jotain, on että jää vaikka auton alle tai joutuu linja-autossa onnettomuuteen tms. Jos alkaa oikein ajatella, niin eihän sitä uskaltaisi tehdä mitään, koska kotikin on aika surmanloukku tai siis vaaroja täynnä.

Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa ja olen samaa mieltä, että se olisi aivan hirveää, mutta pelossa ei voi elää, koska sitten ei voi yksinkertaisesti tehdä mitään. Lentoala on kuitenkin huomattavasti turvallisempaa kuin monet muut liikennevälineet ja Isabella onkin viisivuotiaasta lähtien lentänyt yksin (yksinmatkustavan lapsen palvelulla) mummoloihin Pohjanmaalle ja Lappiin, joihin on molempiin onneksi noin tunnin lento. Se minua hirvittäisi, jos pitäisi lapsi laittaa noin nuorena lentämään toiselle puolelle maapalloa tms. :D

Mutta siis vastaus kysymykseesi on, että toki olisi aivan hirveää ja kestämätöntä, jos jotain tapahtuisi, mutta ei pelota ja nykyteknologia on tehnyt lentämisestä sangen turvallista.

Ihanaa kesän jatkoa sinulle ja jätähän toistekin kommenttia, jos blogiini eksyt. :)