tiistai 21. lokakuuta 2014

Reissausta, kuulumisia ja hyytävän jännittävä Gone Girl-elokuvissa

Onpas taas aikaa vierähtänyt edellisestä blogikirjoituksesta, pahoittelut siitä! Suosittelen seuraamaan minua Instagramissa, jota päivitän päivittäin eli sieltä kuulumisiani löytyy myös, kun blogissa on hiljaisempaa. Olen tosiaan ollut viisi viikkoa putkeen enemmän ja vähemmän reissussa, mutta nyt matkat on hetkeksi tehty eli jää aikaa normaalille arjellekin enemmän matkalaukkuelämän sijasta. Palasin sunnuntai-iltana Skotlannista neljän päivän minisyyslomalta ja jo nyt patoutuneena matka-addiktina suunnittelen tietysti jo seuraavia reissuja, sillä mihinpä tiikeri raidoistaan pääsisi.

Jotenkin tämä syksy on mennyt pikakelauksella, sillä ensi viikolla alkaa jo marraskuu. Tyttäreni aloitti elokuussa koulun, itse olen ollut paljon työmatkoilla ja viikonloppuisinkin kalenteri on täyttynyt erilaisista sosiaalisista menoista, joten aika on vain vilissyt ohitse. Tänään pyhitin kuitenkin itselleni alkuillan töiden jälkeen kehoni huoltamiseen fysioterapian hieronnassa, mikä teki todella hyvää.

Kamerassa odottaa monta mukavaa Edinburghin matkakuvaa, mutta niitä ennen kuitenkin työasua muutaman viikon takaa. Ilmat ovat kylmenneet hetkessä, joten nyt ei enää tarkene ulkona ilman takkia laisinkaan. Aina tässä vaiheessa vuotta päivien pimetessä alan haaveilla lomamatkasta aurinkoon, mutta tänä vuonna buukatut aikataulut eivät salline sitä. Tyydyn siis popsimaan d-vitamiinia purkista ja syömään marjoja pakkasesta.
 photo IMG_2435_zps33010a43.jpg photo IMG_2438_zps166f1880.jpg
Mekko: H&M, kengät: Dinsko, kello: Guess, laukku: Louis Vuitton
Dress: H&M, pumps: Dinsko, watch: Guess, bag: Louis Vuitton

Meillä on uusi harrastus eli pelaamme Isabellan kanssa shakkia iltaisin. Se tunne, kun häviää 7-vuotiaalle shakissa on aikamoinen. :D Tosin puolustukseni (tekosyyni) on etten ollut pelannut shakkia yli 15 vuoteen, kun taas Isabella pelaa sitä jatkuvasti. Shakki on kyllä strategiointia ja ennakointia vaativana loistavaa aivojumppaa sekä hyvää vastapainoa arjen hulinalle, kun pitää keskittyä ja pysähtyä hetkeksi oikein kunnolla paikoilleen ja peliin.
 photo IMG_2715_zpsa5b8d9fd.jpg

Ainoastaan reissatessa ja shakin peluussa kaikki viime ajat eivät ole kuitenkaan kuluneet, sillä kävin hiljattain elokuvissa katsomassa David Fincherin ohjaaman hyytävän jännittävän "Gone Girl"-trillerin, joka piti otteessaan alusta loppuun saakka. En ole väkivallalla mässäilevien action-räiskintäelokuvien ystävä, mutta psykologiset ja hyvin käsikirjoitetut jännitystrillerit kiehtovat. "Gone Girl" onkin kylmäävä trillerin lisäksi myös ironinen ja viivältä kuvaus nykyajan avioliitosta ja yhteiskunnasta.

 photo Gone-Girl-poster-3_zps1e4b0bab.jpg

Tämä blogipostaus on tehty yhteistyössä SF Film Finlandin kanssa, mutta mielipiteet ja näkemykset elokuvasta ovat täysin omiani.

I've been traveling five weeks a row in addition to being rather occupied with several matters, so haven't had many opportunities for blogging. I recommend to follow me on Instagram for more frequent updates, when it gets quieter in the blog. This whole autumn has gone fast forward as my daughter started first grade at primary school, I have been on several business trips and weekends have been filled with different kinds of social events. 


Isabella and I have a new hobby as we have started playing chess in the evenings. That feeling when you lose at chess to a 7-year-old is pretty priceless, but in my defense (i.e. excuse) I must say that I hadn't played chess in more than 15 years unlike Isabella, who plays it often. :D Chess is an excellent strategic game and takes your mind away from busy everyday life. Recently I also went to the movies to see exciting Gone Girl-film, which I highly recommend if you want to see a well written psychological thriller.

Wishing you all a great week and I will be back soon with many pictures from lovely Edinburgh Scotland, which I visited last week.

0 kommenttia :