lauantai 31. tammikuuta 2015

Recap of January: superfood salad, pilot Ylinampa, stairway workout, wedding fever and other stories

Arkeni on normaalistikin melko vauhdikasta, mutta nyt tammikuussa minulla on ollut lisäksi kaksi uutta projektia hoidettavana eli vuorokauden tunnit ja viikonpäivät ovat vilisseet ohitse. Lisäksi töissä päättyi eilen tilikausi kaikkia ennätyksiä rikkoen, mistä voi kyllä olla erityisen iloinen tässä haastavassa taloustilanteessa.

Edellä kerrottua vasten ymmärtänette, miksi blogissa on ollut tässä kuussa harmittavan hiljaista. Suosittelenkin seuraamaan Instagramista nimellä @ilonaylinampa reaaliaikaisempia kuulumisiani, mutta toki pyrin jatkossa myös bloggaamaan tiheämmin.

Kuuntelen tässä samalla Ylen Ykkösaamua, jossa on vieraana Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen. Täytyy vain toivoa, että EKP:n elvytys saisi Euroopan nousuun ja inflaation terveemmälle tasolle deflaation sijasta. Kimuranteista talouskuvioista kuitenkin tammikuuni pikakatsaukseen. 

Vuotta vaihdettiin illallisella kymmenen hengen porukalla Copas y Tapas-ravintolassa hyvässä seurassa kaverini läksiäisiä viettäen. 
 photo IMG_5567_zps57778396.jpg photo IMG_5568_zps90eca8c9.jpg

Siitä jatkoimme vielä toisella kaveriporukalla erään pariskunnan läksiäisiä juhlistamaan. Pilottikomentaja Ylinampa käski kaikkia viettämään hyvä uusi vuosi.
 photo IMG_5526_zps4e1c1639.jpg photo IMG_5542_zps36c47551.jpg

Kävin elokuvissa ja herkuttelin samalla WheyHey-proteiinijäätelöllä, joka on sokeritonta, eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Tuo pieni pakkaus sisältää 23 g proteiinia ja maistuu oikeasti todella maukkaalta  ei siis miltään "terveysjäätelöltä".
 photo IMG_5614_zpsd16d53a3.jpg

Sain lisävirtaa arkeeni herkullisesta superfood-salaatista kvinoan, fetan, pinaatin, kasvisten ja balsamicon myötä.
 photo IMG_5592_zpsde1b506d.jpg

Tyttäreni on todella innostunut luistelusta ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua työpäivän jälkeen kuin viettää kahdenkeskistä aikaa muruseni kanssa raittiissa ulkoilmassa?
 photo IMG_5688_zps97543f21.jpg

Koska aika on ollut välillä kortilla, olen kehittänyt uuden liikuntamuodon eli porrastreenin. Jos siis olet liian kiireinen liikkumaan, unohda tekosyyt ja yksinkertaisesti vain liiku. Kuntoilla voi nimittäin tehokkaasti ja todella nopeasti kotisi rappukäytävässäkin kuten minä teen ajoittain.
 photo IMG_5738_zpsbb828bf4.jpg
 photo IMG_5727_zps5e8ce413.jpg

Pelkkää kuntoilua ja superfoodia ei tämäkään tammikuu ole tietysti ollut. Itse uskon kohtuuteen ja elämästä nauttimiseen, enkä halua kieltää itseltäni mitään. Parasta viikonloppurentoutumista onkin viettää aikaa ostoskeskuksessa todella herkullisista Waffle Bar Finlandin pirtelöistä nauttien.
 photo IMG_5709_zps2b5a2e80.jpg

Join myös kenties elämäni maistuvimmat drinkit Groteskin cocktailbaarissa lapsuudenystäväni kanssa kuulumisia vaihtaen.
 photo IMG_5654_zps3df7a471.jpg

Eräs ystäväni menee naimisiin tänä vuonna ja kävimmekin Töölön ihanissa hääliikkeissä sitä täydellistä mekkoa etsien (valittu mekko ei tietysti näy kuvissa). Olen maailman innokkain kaaso ja niin onnellinen ystäväni puolesta, joka on aivan upea morsian.
 photo IMG_5861_zps2ba62a27.jpg
 photo IMG_5855_zpsb3b11484.jpg photo IMG_5864_zpsa99a658c.jpg

Tällä viikolla vietin hermostuttavia hetkiä torstaina suukirurgisessa leikkausalissa, mutta se oli sen arvoista, sillä nyt kaikki viisaudenhampaani ovat poissa (toivottavasti viisauteni ei mennyt samalla, heh). Torstain ja perjantain vietinkin toipilaana kotitoimistolla läppärin kanssa sohvalla samalla leväten. 
 photo IMG_5893_zps4e4c303d.jpg

Olen todella innoissani vuodesta 2015, joka on lähtenyt mahtavasti liikkeelle ja loppuvuodelle on tosiaan kaikenlaisia suunnitelmia ja tavoitteita niin töihin, sivutoimisiin opintoihin kuin vapaa-aikaankin liittyen. Olen kuin moderni Rosie The Riveter We Can Do It-moton hengessä.
 photo IMG_5785_zpsf33ae9b4.jpg

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Apologies for the lack of proper translation, but hopefully pictures above speak for themselves as a recap of January. My year 2015 has had a great start and I am full of energy with different projects regarding work, part-time studies and private life. Days have been packed with lots of activities, which has unfortunately kept blog silent. I recommend to follow me on Instagram @ilonaylinampa for more frequent updates. Have a great weekend everyone!

0 kommenttia :