perjantai 9. tammikuuta 2015

Tarmokkaana tammikuussa loman jäljiltä ja pienen matkustajan kotiinpaluu

Huh heijaa, joululoma vain vilisti ohitse rakkaita ystäviä, perhettä ja ihmisiä tavatessa Pohjanmaalla ja Lapissa. Nyt vuosikin on jo vaihtunut ja loppiaisen myötä on heitetty hyvästit joululle. 

Itse palasin töihin ja siten myös Helsinkiin jo ennen vuodenvaihdetta, mutta pikkuneiti lomaili loppiaiseen saakka Lapin mummolassa, ennen kuin lensi takaisin kotiin. (Tämä kuva on itse asiassa jo marraskuulta, kun Isabella lensi kotiin isänpäiväviikonlopun vietosta Pohjanmaalta.) Itse olin 1990-luvulla lapsuudessani avainlapsi eli tulin kotiavain kaulassa tyhjään kotiin koulun jälkeen vanhempien ollessa töissä. Sen sijaan 2010-luvulla jälkikasvuni on selvästi passi ja lentolippu-lapsi, jonka kaulasta roikkuvat kotiavainten sijasta passi ja lentolippu hänen lentäessään reippaana yksin Kehä Kolmosen ulkopuolelle sukulaisiin. :D
 photo IMG_4293_zpse84582bf.jpg

Olen jotenkin loman jäljiltä ja uuden vuoden 2015 alussa aivan intoa täynnä. Kaikenlaisia ideoita, tavoitteita ja suunnitelmia töihin, sivutoimisiin opintoihin, matkoihin ja asumiseen liittyen on paljon tällekin vuodelle, mutta niistä kenties myöhemmin lisää. Minulla oli nimittäin pyhä aikomus mennä tänä perjantai-iltana vauhdikkaan viikon jälkeen aikaisin nukkumaan, mutta nyt kello lähestyy jo uhkaavasti puolta yötä. Onkin siis aika toivottaa tältä tarmokkaalta jakkunaiselta hyvää alkanutta vuotta kaikille! Tehdään tästä mahtava vuosi.
 photo IMG_4491_zps817a9782.jpg
Mekko: Zara, jakku: H&M, laukku: Louis Vuitton, korvakorut: Chanel, kello: Guess
Dress: Zara, blazer: H&M, bag: Louis Vuitton, earrings: Chanel, watch: Guess

Ps. Lappilaisena minun täytyy tietenkin vetää hieman kotiin päin eli suositella katsomaan tämän todella hellyyttävän Coca Colan Youtube-videon.

Christmas holiday just flashed by while visiting friends, family and other loved ones in Western and Northern Finland. Year has changed too and I am so excited at the beginning of a new year. Time to aim high and kick ass again, bring it on 2015! 

I have many plans, goals and visions for this year regarding work, part time studies, traveling and moving to a new apartment and I might share some thoughts on those later. Now I am however wishing everyone a fantastic new year, let's make this a great year! In addition I recommend to watch Coca Cola Youtube-video above, which is filmed in Lapland Northern Finland, where I was born and raised as a child.

0 kommenttia :