perjantai 27. helmikuuta 2009

Friday night fever

Ei liene vaikeeta arvata kuka on taas ihan rättiväsyny ja poikki? :D

Pitäsköhän mun postailla muulloin, ku illalla Bellan mentyä nukkumaan, jolloin oon jo itekki ihan kypsää kauraa höyhensaarille? haha

Nyt on ainakin masu täynnä hyvää sapuskaa. Käytiin nimittäin hienosti ulkona ravintolassa syömässä, oli pöytävaraukset ja kaikki! Ja ruoka oli NAMIA. Oltiin Isabellan kans tekstiilikaksosia, sillä molemmilla oli lila mekko päällä.

Antaa kuvien puhua puolestaan :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mekko: H&M (9e final saleissa)
Korkkarit: Berskha / Lissabon tai Rooma (en nyt muista kummasta ostettu)
Korvikset: Vila
Sukkikset: H&M
Laukku: ei voi muistaa

Tasapuolisuuden nimissä myös tekstiilikaksoseni mekko. :D Tosin nämä kuvat on neidin 1-vuotis synttäreiltä viime syksyltä, mut mekko oli joka tapauksessa tämä. (Unohin kameran kotiin, siks ite ravintolareissulta ja ennen kaikkea ihanista ruuista ei oo kuvia :/ )
Photobucket
Photobucket

Huomenna sitten päivällä mennään ystävän ja hänen poikansa kans ulos retkelle eväiden kera ja illemmalla mun äiti tulee meille tuolta kaukaa pohojosesta. Oon oottanu äitin tuloa jo pitkään, ku ollaan viimeks nähty joululomalla. <3 Illalla ois ehkis tarkotus lähtiä ite vähän bilettään, tosin sunnuntaina saattaa olla töitä.

Mut onhan sitä ennenki krapulassa töihin menty. ;) Viimeks nimittäin itsenäisyyspäivän juhlinnan ja baarireissun jälkeen: olin menny joskus viien jälkeen aamulla nukkumaan, ilta oli ollu VAUHDIKAS ja herätys oli 9.00. Kaiken huipuks fiksuna tyttönä päätin säästää bussirahat ja polkea sellaset 5km/suunta töihin. Tämä tapahtu siis aamulla dagen efter-fiiliksissä muutaman tunnin yöunien jälkeen ja mikä parasta: matka oli miltei pelkkää ylämäkeä! :P

ps. Vihdoinki se koko viikon kuumottanut ja niskassa huohottanut tentti on tehty, wuhuu!

2 kommenttia :

Lumianna kirjoitti...

Löysin sun blogin ihan sattumalta, mutta oli kiva törmätä täälläkin :). Vierailen siis jatkossakin! :)

-Ninnu

ilonasi kirjoitti...

Lumianna: Kiitos Ninnu kommentistasi, on tää (blogi)maailma kyllä pieni! Niin ja tervetuloa toistekin :)