torstai 19. helmikuuta 2009

Mitäkukamissähäh -ilonasi who?

Mie oon jo pitemmän aikaa lueskellu netistä löytyviä ihania muotiblogeja ja suorastaan koukkuuntunut niihin! :D Koska itsekkin visuaalisena ihmisenä rakastan muotia ja kauniita vaatteita, on to do-listallani ollut jo pitkään oman blogin luominen. Nyt pitäs hiki hatussa lukia huomiseen tenttiin, joten mikä oiskaan parempi aika aloittaa kirjoittelua ;) hahah

Voisin vaikka näin alkuun kertoa jotain itestäni eli tehä sellasen perinteisen esittelypostauksen. Elikkäs:

mie oon 22-vuotias Lapin tyvär ja 1½-vuotiaan pikkuprinsessan mami, joka on kotiutunu yliopisto-opintojen myötä tänne Keski-Suomen Jyväskylään. Luonteeltani olen avoin, iloinen, puhelias ja innostun helposti uusista asioista ja ihmisistä -jonkinlainen extempore idea tämä muotiblogin teko tänne nettiinkin oli! :)

Olen kunnianhimoinen opintojeni ja tulevan urani suhteen: tähtään korkealle, mutta minusta löytyy myös hauska ja hullutteleva puoli. Olen mitä loistavinta bileseuraa (ainaki omasta mielestäni, toivottavasti kaverit ei oo erimieltä :D ), sillä tanssijalan vipattaessa tanssin tarvittaessa vaikka pöydällä.

Harrastuksiini kuuluu kuntosali, aerobic, tanssi ja vapaa-aikani kuluu näiden lisäksi kavereiden parissa ja tykkään käyvvä myös keikoilla yms. Minua vaivaa myös krooninen matkakuume, jonka vuoksi aina tilanteen salliessa karistan kotimaan pölyt jaloistani ja suuntaan kaukomaille. Olenkin reissannut yli 40 maassa Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Pohjois- ja Keski-Amerikoissa, mutta paljon on vielä näkemättä!

ps. Mie oon aika käsi tän blogin ulkoasun muokkailun kans, mut yritän ajan kanssa tehä tästä oman näköstäni :) Päivän asua en nyt ehi kuvaileen -tenttikirja tosiaan kuumottaa- mut laitan nyt ensihätään tän talven aikana otettuja viime aikojen asukuviani, nii saatta jonkilaisen käsityksen tyylistäni. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


My precious Isabella Aada Aurora <3 br="">Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nää oli sit loppuillasta, nuo suojalasit on edelleen arvoitus :D Ai niin ja mulla oli vielä seuraavana aamuna tentti klo 8.00 -oli aika herkkua,haha
Photobucket
Photobucket
Photobucket
^ tausta on ainaki sopivan glamour, on x-tra vaipat ja kaikki :D
Photobucket
Photobucket
Oon myös sikahyvä dj (NOT :D)
Photobucket
Photobucket
Mut ainaki otan kameran itselaukaisijalla erinomaisesti rajattuja kuvia ;) Perfecto!
Photobucket
Menetin karaokeneitsyyteni tona iltana :D "Näytä mulle missä sul on rusketusraidat...!"


Ja se oli aika rajua, ku veettiin tunteella


Onneks meän fanipoikat yleisö keskitty ottaan olennaisesta kuvia


mut hyvin me veettiin


Photobucket
Photobucket
Tykkään siis olla yössä välillä, mut enimmäksee oon siis tunnollinen opiskelija, ahkera työntekijä ja huolehtivainen äiti (vähä ollaa muute kavereitten kans repeilty tolle tanssivalle hepulle tuolla taustalla :D :D haha)
Photobucket
Photobucket


Menis ikä ja terveys jos alkasin erittelemään jokaisen vaatteen ostopaikan, joten totean vain, että lempikauppoihini kuuluu mm. Gina Tricot, Vila ja Spirit Store. :)

ps. Sori tiiän, et mie kuulostan säälittävältä ruikuttajalta, mut ois kiva jos joku kommentois jos sattuu eksyyn tätä lukemaan. Tietäsimpä ainaki, et tää teksti pääty perille astikki ja sain blogini luotua (again oon tosi nero tietokoneiden kans) :D

5 kommenttia :

Tara kirjoitti...

aivan mahtava toi harmaa mekko ja toi paljettimekko! tosi upeita :)

Anonyymi kirjoitti...

kävin lukaisemassa blogin läpi. mielenkiintoista lueskella nuoren äidin elämästä. :) kuviin voisit tosiaan hieman panostaa, mutta muuten ihan kiva blogi. tykkään sun kirjoitustyylistä.

ilonasi kirjoitti...

Tara: kiitos, mieki tykkään nuista mekoista tosi paljon :) Sulla oli muuten kunnia oli eka kommentoija ikinä blogissani!

Anonyymi: Kiva kuulla, et kirjotustyyli miellyttää. Tervetuloa toistekkin ja kiitos kun jätit kommenttia. Pienensin muuten tän postauksen osaa kuvista, eli nyt pitäs näkyä ne kunnolla.

ps. Kuvat vois varmasti olla paljon parempia, eli pistetään vinkki korvan taakse. Yleisesti ottaen mulla on valokuviin sellanen suhtautuminen, että tehköön taidekuvia ne jotka osaa ja jolla on kunnon kamat. Mie keskityn sen sijaan enempi (koomisiin) tilannekuviin ja fiilikseen asenteella: "määrä korvaa laadun" ;D hahaha

Anonyymi kirjoitti...

Heipähei! Ekaa kertaa lukemas blogiasi ja en oo viel pitkälle ehtiny...hyvältä kuitenkin vaikuttaa ja ihania vaatteita :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos ja kiva kuulla, että oot eksynyt blogiini ja jätit vielä merkkiäkin. Tule toki toistekin lukemaan, tervetuloa. :)