perjantai 29. huhtikuuta 2011

Dinosauruksia ja kaksipäinen vasikka eläinmuseossa

Ihanaa, taas on perjantai ja viikonloppu edessä! Tuntuu, että tämä viikko on mennyt todella nopeasti. Tarkoituksena on viikonlopun aikana juhlia vappua, käydä piknikillä, tavata kavereita ja huvitella Linnanmäellä Isabellan kanssa.

Isäni kyläillessä Helsingissä puolisentoista viikkoa sitten vierailimme Luonnontieteellisessä museossa, jossa oli kaikkea Isabellalle erityisesti jännittävää kuten dinosauruksia ja täytetty kaksipäinen vasikka.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kamerassa on ollut asetukset pielessä, joten kuvat ovat mitä ovat, mutta norsu on ainakin hieno! Paita ja laukku: Guess, farkut: Tommy Hilfiger, kello: DKNY ja huivi: Roomasta.
Photobucket

Mukavaa viikonloppua ja vappua kaikille.

This week has gone really fast and weekend is here again. I'm planning on to celebrate First of May / Labour Day by having a picnic, meeting friends and going to an amusement park with Isabella. These pictures above are from Finnish Museum of Natural History, where one could see exciting things (for Isabella at least) such as dinosaurs and a cow with two heads.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!!
Häh? Asutteko nykyään Helsingissä???
Olen vanha lukijasi, tosin en ole aikoihin käynyt lukemassa blogiasi ja nyt olen aivan pihalla :DD

Saanko udella missä asutte tai millainen alue? Onko hyvät päiväkodit, puistot jne...? Olemme joskus miettineet Helsinkiin muuttamista mutta se on jäänyt vielä mietintäasteelle sillä emme oikein osaa päättää mikä asuinalue olisi meille ok koska meillä 3 vuotias poika jonka takia joutuu aikas tarkkaan miettimään ympäristöä... Kivaa jos vaivaudut vastailemaan ja kertoilemaan fiiliksiä Helsingistä. Viihtyykö tyttäresi? :)
-Ninnu

ilonasi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Ninnu ja nöyrimmät anteeksipyyntöni, että vastaamisessa kesti sata vuotta.

Joo, muutettiin Helsinkiin tammikuun viimeisenä viikonloppuna, kun aloitin työt 1.2.2011. :) En halua paljastaa tarkkaan missä asutaan (oon muka salaperäinen, haha), mutta kiva alue, jossa paljon lapsiperheitä, palvelut lähellä, keskustaan pääsee nopeasti, työpaikalle 800m ja päiväkotiin 1,6km.

Kyllä me ollaan tykätty tosi hurjasti Isabellan kanssa ja neitokainen on jo saanut uuden parhaan kaverinkin, joka asuu muutaman sadan metrin päästä meistä. Eli ainakin näiden 6kk perusteella voin suositella. :)