torstai 16. kesäkuuta 2011

Lasten ja aikuisten juhlia

Reilu pari viikkoa sitten eräs Isabellan kummitädeistä vieraili luonamme. Viikonlopun aikana kävimme muun muassa Korkeasaaressa, mutta myös lauantai-iltana vähän katselemassa Helsingin yöelämää. Painotus sanalla vähän, sillä meillä oli hyvin kesy ja rauhallinen ilta  Baker's:ssa. Pääasia olikin ihanan ja rakkaan ystävän seura, jossa voi puhua kaikesta maan ja taivaan välillä.

Tytöt lähdössä katsastamaan lauantai-illan menoa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Silkkimekko: Budapestista, Unkarista ostettu jostain pikkuputiikista / silk dress bought from Budapest, Hungary

Aikuisten juhlien lisäksi meillä olemme olleet lastenjuhlissa. Ensin taloyhtiömme pihajuhlissa, jossa oli varsin mukava tunnelma: ruokaa, bändi, hyvää seuraa ja lapsille pomppulinna.
PhotobucketPhotobucket

Olimme myös Isabellan hyvän ystävän 3-vuotissyntymäpäiviä juhlimassa. Päivänsankari koreili yhdessä kakussa.
Photobucket

Isabella erään tarjoilupöydän edessä - noista juhlista ei ainakaan ruoka ja tarjoilut loppuneet kesken ja kaikki oli kovin herkullista.
Photobucket

Aktiviteettina oli yleisen seurustelun ja juhlinnan lisäksi onginta lapsille, joka oli heidän mielestänsä vallan jännittävää.
PhotobucketPhotobucket

Mitähän yllätyspussista paljastuu.
Photobucket

Ilmeestä päätelleen mieluisia herkkuja.
PhotobucketPhotobucket

Huomenna on vielä edessä viimeinen puristus: työpäivä ja sen jälkeen tentti. Mutta sen jälkeen koittaa kesäloma, jee! Alkumakua rentoutumisesta sainkin tänään, kun suuntasimme työpaikan porukan kanssa ravintolaan syömään, seurustelemaan ja Linnanmäelle huvipuistoilemaan. Päivän adrenaliini-, kiljunta- ja nauruannokset täyttyivät moninkertaisesti. Huomisiltana onkin sitten aika taas jättää Helsinki hetkeksi ja vaihtaa pääkaupunkiseudun maisemat arktisempaan Lapin ympäristöön.

Above are some pictures from both adult's and children's parties. First one of my dearest friends (who is also one of Isabella's godmothers) came to visit us to Helsinki and we went to see Helsinki's nightlife. After that we attended the 3rd-year birthday party of Isabella's friend, which was lovely. The children had a lot of activities there. 

Today we went to dine in a restaurant and to an amusement park together with my workmates and colleagues. So today was full of good company, relaxation, laughter but also screaming and adrenaline pumping in my veins with all the rollercoasters etc. Tomorrow I'll have last day at work  (and exam after that) before summer holiday and I can't wait!  After work and exam we'll take night train to Rovaniemi, Lapland to visit my family. So life feels pretty good again after all the tears, sorrow and pain.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

UUuuu!!! Näytänkin kyllä ihan väsyneeltä täti-ihmiseltä noissa kuvissa :D :D :D Mutta sie oot nättinä ja ainakin oli tosi kivaa! Plus Isbe on maailman suloisin noissa synttärikuvissa! <3 Turvallista matkaa!
-Jyväskylän kummitäti :)

Kris kirjoitti...

ihania kuvia Isbestä :) näyttää jo melkein koululaiselta!

ilonasi kirjoitti...

Jyväskylän kummitäti on nyt vain hiljaa, eikä mussuta höpöhöpöjuttuja. :D Oli aivan huippua, kun kävit ja me tullaan sit Isben kans vastavierailulle syksymmällä. Ollaan yhteyksissä!

Kris, sanoppa muuta. Pelottavaa miten nopiaa aika menee, kun elokuun lopussa neitokainen täyttää jo neljä ja vastahan Isabella syntyi! :O Mukavaa kesän jatkoa ja mukava kun kävit kommentoimassa.