keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Retki Suomenlinnaan ja loppuviikon ohjelma

Kesäkuun alussa äitini vieraili meillä vajaan viikon verran (tukemassa vaikeuksien ja järkytyksen keskellä). Teimme kivoja juttuja, kuten kävimme ravintolassa syömässä, uimarannalla, kävelylenkeillä, katsoimme typeriä televisio-ohjelmia ja nauroimme miltei vedet silmissä. Onneksi minulla on aivan ihana äiti. <3 Toissa sunnuntaina suuntasimme päiväretkelle Suomenlinnaan.
PhotobucketPhotobucket

Äitini ei todellakaan ole samanlainen kuvien räpsijä kuin minä. Päinvastoin hän on enemmän sellainen yhden-otoksen-pitää-riittää-tyylinen. Tämäkään kuva ei ehkä ole edustavimmasta päästä, mutta onneksi se ei ole niin vakavaa. :)
Photobucket

Itse asiassa kuvia otettiin koko päivänä tasan nämä viisi, jotka nyt blogissani näettekin.
PhotobucketPhotobucket
Trenssitakki / Trench coat: Vila,  paita/shirt: H&M, shortsit/shorts: Zara, kello/watch: DKNY

Loppuviikoksi on taas todella mukavia suunnitelmia. Tänään oli jälleen kiva päivä töissä (mm. konferenssipuhelu Jenkkeihin, web-seminaari baltialaisille jälleenmyyjille ja  raporttien tekoa) ja sen jälkeen kahvittelimme erään ystäväni kanssa. Katsastimme myös Stockmannin lasten leluosaston Isabellan kanssa, mutta sitäkin innokkaampi Bella oli Stockan laukkuosastosta. Pitänee alkaa säästää toden teolla neidin teinivuosina, koska hänellä näyttää olevan varsin kallis maku. Siellä elokuussa 4-vuotta täyttävä pikkuneiti kantoi innoissaan monen sadan euron Longchampin ja Furlan merkkikäsilaukkuja. :D

Huomenna meillä on töissä virkistäytymispäivä, jolloin suuntaamme Linnanmäelle huvipuistoilemaan ja sitä ennen ravintolaan syömään kolmen ruokalajin herkullinen lounas. Perjantaina onkin viimeinen työpäivä ennen kesälomaa, töiden jälkeen tentti ja illalla karistamme Helsingin katupölyt jaloistamme hyppäämällä yöjunaan. Olen ollut viimeksi Rovaniemellä joululomalla, joten onkin jo korkea aika suunnata kotiseudulle Lappiin. Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille!

My apologies, I'm tired and heading to bed.  So I'll do the translation tomorrow. Sorry for the incovenience. :)

0 kommenttia :