torstai 13. lokakuuta 2011

Pakkailua ja eilistä asua

Viikko on taas mennyt vauhdilla mm. töiden ja huvien merkeissä. Alan kohta pakkaamaan, sillä huomenna suuntaamme suoraan töiden jälkeen Pohjanmaalle Isabellan mummolaan viikonlopun viettoon. Täytyy sanoa, että odotan sitä kyllä innolla ja pieni maisemanvaihdos tekee todella hyvää. Suunnitelmissa on rentoutua, ulkoilla, viettää aikaa sekä Isabellan sukulaisten kanssa että omien ystävieni seurassa. 

Tässä eilisen asu, jonka myötä voisin muistuttaa itseäni, että ei kannata iltamyöhällä ottaa pimeässä valokuvia päivän päätteeksi, kun ei ole enää pirteimmillään ja on vähän kärsinyt ulkona sateessa ja tuulen tuivertaessa. Onneksi se ei kuitenkaan ole niin vakavaa.
Photobucket
Photobucket
Mekko/ dress: Seppälä, poolopaita / polo shirt: Esprit

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Once again weekend is just behind the corner. I should be packing, because tomorrow we'll take a train straight from work to Isabella's grandparents to Ostrobothnia,which is in Western Finland. I'm really looking forward to relaxing, spending time with Isabella's relatives and meeting my friends. Above is yesterday's outfit, taken after a long day so I'm not at my best. Fortunately it's not that serious.

0 kommenttia :