perjantai 7. lokakuuta 2011

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää – edes perjantaina

Tämä viikko on ollut yhtä juoksemista paikasta toiseen ja sananmukaisesti hulinaa. Siksipä energiaa ei riitä nyt mihinkään ylimääräiseen, mutta onneksi rentouttava ja virkistävä viikonloppu on edessä. Halusin kuitenkin tällä pikaisella (ajastetulla) tervehdyksellä toivottaa lukijoilleni mukavaa viikonloppua ja jaksamista syksyyn! Muistakaa, että kaikki ei ole siltä miltä näyttää, kuten alla olevat ennen ja jälkeen-kuvat todistavat. Photoshopilla ja kuvanmuokkausella saa virheitä ja ryppyjä siloteltua varsin taitavasti.

Tositv-tähti Kim Kardashian
Photobucket

Laulaja Faith Hill
Photobucket

Mad Men-näyttelijä Christina Hendricks
Photobucket

Poplegenda Madonna
Photobucket

Precious-elokuvassa läpilyönyt Gabourey Sidiben ihonväri on vaalentunut aikalailla lehden kanteen.
Photobucket

Ralph Lauren on vetänyt mainoksestaan mallin epärealistisen kapeaksi.
Photobucket

Näistäkin mallin reisistä on tainnut Photoshop imaista kaikki pois.
Photobucket
Kuvat / Photos: Vogue Italia

Energiaa ei riitä nyt syvällisempään pohdiskeluun, mutta aiemmat kauneusihanne-analyysit ja mielipidekirjoitukset löytyvät täältä.

This week has been literally running from one place to another. Therefore I haven't had time or energy to anything extra, but fortunately relaxing and refreshing weekend is ahead of me. By this short post I just wanted to quickly wish you all a nice weekend and send my regards. Remember that everything is not what it seems like as those 'before and after' -photos above demonstrate. By Photoshop and image editing one can make unwrinkled and fat free people. Unfortunately I didn't have time for further beauty ideal analysis, but you can read more of thoughts here (with terrible Google translations).


Have a nice weekend everyone and I'll be back.

1 kommenttia :

Business Woman kirjoitti...

Herrajestas, tuo Ralph Laurenin malli näyttää ihan kamalalta! Minä tykkään Madonnasta ihan ilmaan photoshoppaustakin.. Upea nainen!