sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Muutama ostos ja rauhallinen viikonloppu

Shoppailen nykyään aika harvoin, mikä on tietysti vain positiivinen asia. Ensinnäkin vapaa-aikani vietän mieluummin töiden jälkeen ystävien parissa, harrastuksissa ja Isabellan kanssa kuin kaupoissa ja ostoskeskuksissa kiertämässä. Toiseksi pyrin ostamaan vain todelliseen tarpeeseen, mutta luonnollisesti tästä tulee välillä lipsuttua. :)

Tässä kuitenkin viime aikojen ostoksia. Stockmannilta ostin korkeavyötäröiset monikäyttöiset housut, joita voi käyttää niin töissä kuin vapaa-ajallakin sekä viittamaisen villakangastakin, joka on kiva pitkien nahkahanskojen kanssa. 
Photobucket

Ylläoleva kuva on niin onneton ja housutkin ovat pesun jäljiltä aivan rypyssä, että toivottavasti tämä kuva viime viikonlopulta Tukholmasta havainnollistaa paremmin.
Photobucket
Viittatakki & housut: Stockmann, kengät: Ellos, laukku: Longchamp, tekoturkishattu: Gina Tricot, nahkahanskat: Nordiska Kompaniet / Tukholma

Lisäksi eilen tilasin Campadresta Shepherdin käsityönä valmistetut kengät lampaanvillavuorella 54 eurolla 120 euron ovh:n sijasta. Jos vaikka paukkupakkaset jossain vaiheessa yllättävät, niin ei tarvitse jalkojen palella.
Photobucket

Campadre tarjoaa naisille ja miehille laatutuotteita (esim. Roberto Cavallia, Louis Vuittonia yms.) sekä ajallisesti että määrällisesti rajoitetuin kampanjoin huomattavasti alhaisemmin hinnoin muihin markkinoihin verrattuna. Campadre tarjoaa tuotemerkkien toimittajille mahdollisuuden myydä tuotteitaan rajoitetulle kohderyhmälle uusilla markkinoilla ja digitaalisen kanavan kautta. Lisätietoa ja ilmainen liittyminen täältä.

Viime viikonloppu meni tosiaan laivalla ja Tukholmassa, ensi viikonloppuna ollaan joulunvietossa kaukana Helsingistä, joten ajateltiin tämä viikonloppu olla vain kotona. Viikonloppu onkin mennyt rauhallisissa merkeissä kuntosalilla treenatessa, kavereita tavatessa ja illalla olemme menossa ystäväni kanssa laulamaan Kauneimpia joululauluja Tuomiokirkkoon Senaatintorille. Mukavaa sunnuntain ja joulun odotuksen jatkoa kaikille!

Above are some of my recent shoppings (cape-kind of coat, high-waist trousers and handmade warm winter boots). I try to shop less and only to a real need, because I try to avoid disposable shopping culture and habits. Naturally I sometimes fail to do this and give in to cravings. 

Last weekend we visited Stockholm, which is the capital of Sweden and above is a picture from there. As last weekend was spent on a cruise and Stockholm and on next weekend we'll be celebrating Christmas far from Helsinki, it was nice to just stay home in Helsinki this weekend. I've been taking it easy, exercising at gym and meeting friends. 

0 kommenttia :