torstai 31. lokakuuta 2013

Ilmainen R.E.D.D Free-palvelu ja marraskuu jo kulman takana

Lokakuu on kansainvälinen rintasyövän kuukausi ja huomenna alkava marraskuu taas kansainvälinen eturauhassyövän "Movember"-kuukausi. Koska arviolta noin joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään elämänsä aikana, on tärkeää lisätä tietoisuutta asiasta. Syöpä ei nimittäin katsoa aikaa, paikkaa tai yhteiskuntastatusta  se voi iskeä kenelle tahansa meistä. 

Suomeen on rantautunut uusi R.E.D.D Free-palvelu, joka tarjoaa jäsenilleen mainosrahoitteisia tamponeita täysin ilmaiseksi huomaamattomasti kuukausittain kotiin postitettuina. Liittyä voi veloituksestta täällä. Tällä kertaa paketin tarjoaa #ILOVEMYBOOBS -kampanjassa vakuutusyhtiö AIG, jonka kautta voi hankkia myös maksuttoman käsilaukkuturva-vakuutuksen.
 photo photo5_zps010ad126.jpg

Tämä kirjoitus on toteutettu yhteistyössä R.E.D.D Freen ja AIG-vakuutusyhtiön kanssa, mutta linkkien klikkaus ei tuota minulle taloudellista hyötyä. Sen sijaan haluan vilpittömästi olla edistämässä ihmisten syöpätietoisuutta sekä jakaa vinkkejä uusista ilmaisista palveluista.

---

Jotenkin tämä lokakuu vain sujahti vauhdilla ohitse. Minulle loppusyksy ja vuodenvaihde ovat perinteisesti aikaa, jolloin kalenteri huutaa hoosiannaa: töissä riittää säpinää, opinnoissa tenttejä tiiliskivimäisine tenttikirjoineen, illat on menoa sekä viikonloput täynnä sosiaalisia rientoja kuten pikkujouluja ja Halloween-juhlia. Onneksi tämä on väliaikainen vaihe, jonka jälkeen voi taas rauhoittua ja nauttia herkusta nimeltä vapaa-aika. Tosin on sitä onneksi nytkin välillä tarjolla, kuten lauantai-iltana, jolloin lähdin ulkoiluttamaan sekä pikkumustaa, YSL:n laukkua että pääkoppaani Helsingin yöhön.
 photo IMG_4471_zps67f489df.jpg photo IMG_4475_zps8cb730e7.jpg
Mekko: Rare Fashion, laukku: Yves Saint Laurent, korkkarit: Nelly, kello: Just Cavalli, rannekoru: Guess, kaulakoru: Sveitsistä
Dress: Rare Fashion, clutch: Yves Saint Laurent, pumps: Nelly, watch: Just Cavalli, bracelet: Guess, necklace: from Switzerland

Mukavaa loppuviikkoa ja alkavaa marraskuuta kaikille!

0 kommenttia :