maanantai 28. lokakuuta 2013

Käräjäoikeudessa tuomaroimassa ja kotona rentoutumista vauhdikkaan viikonlopun jälkeen

Viikonloppu vain sujahti ohitse pikavauhtia niin aktiviteettien täyteisenä, että tuntuu kuin olisin tarvinnut toisen viikonlopun heti perään lepoa varten! Viikonlopun aikana nimittäin polskin kylpylässä Isabellan kanssa, pidin tupaantuliaiset isolle porukalle ja fiilistelin PMMP:n viimeisellä keikalla Helsingin Jäähallissa. Eilisiltana tupareiden, juhlimisen ja PMMP:n jäähyväiskeikan jälkeen ei meinannut unikaan tulla silmään väsymyksestä huolimatta, kun sekä mieli että keho kävivät niin ylikierroksilla.

Nyt on kuitenkin palattu arkeen, mikä on onnekseni enimmäkseen myös nautinnollista ja ilahduttavan monipuolista. Aamupalalla lueskelen aina Kauppalehteä tuolla kerralla lämpimiä voileipiä syödessäni. Tämä kansi on kyllä malliesimerkki median harrastamasta pirujen maalailusta seinille ja talouskurimuksella pelottelusta: "IBM ennustaa kovia aikoja" tai "Betonitehtaat hyytyvät".
 photo IMG_4519_zps881c587a.jpg

Seuraavaksi suuntasin Oikeustalolle Helsingin käräjäoikeuteen.
 photo IMG_4166_zps87844de4.jpg photo IMG_4169_zps192aaf6d.jpg

Olin nimittäin lautamiehenä tuomaroimassa useamman oikeusistunnon. Lautamiehenä toimiminen on eräs luottamustoimestani, jossa pääsee todella näkemään yhteiskunnan koko kirjon ja vaikuttamaan asioihin.
 photo IMG_4157_zps4d2efc0f.jpg photo kuva6_zps2d409186.jpg photo IMG_4163_zpsbb42b09b.jpg

Tuomioiden julistamisten jälkeen palasin kotiin tehdäkseni etätöitä, ennen kuin hain Isabellan esikoulusta ja kokkailimme yhdessä kasviscouscousia. Isabella kattoi meille pöydän ja laittoi molemmille laput merkiksi istumajärjestyksestä.
 photo IMG_4505_zps4443bae8.jpg

Pikkukokki ja valtava lautanen.
 photo IMG_4506_zps1bf8f9ee.jpg

Kasviscouscousia jäi illalliselta yli, joten söin sitä vielä seuraavana päivänä töissäkin lounaaksi. Couscousissa oli fetajuustoa, linssejä ja kidneypapuja proteiinia tuomassa, nam.
 photo IMG_4512_zpse25c4eba.jpg

Illalla Isabellan mentyä nukkumaan rentouduin syömässä rauhassa jäätelöä suoraan purkista sohvalla viltin alla kynttilöitä poltellen. Melkeinpä ainoa positiivinen asia syksyssä ovat nimittäin kynttilät.
 photo IMG_4182_zps5ba3ad37.jpg photo IMG_4185_zpsf3ce7a15.jpg

Sellainen oli siis eräs arkipäiväni, jonka myötä toivottelen kaikille mukavaa uutta viikkoa!

The weekend just flashed by with so many activities, that I actually feel like I need another weekend to recover from this one! I swam at a spa with Isabella, threw a housewarming party to a big bunch of friends and went to see my favourite band's final gig. On Sunday evening I felt too restless both physically and mentally that it was hard to fall asleep. 


Now I am back to regular everyday life, which mostly feels good too. Above is a random day captured in pictures. I started morning with a breakfast and reading economic newspaper before heading to the district court to judge people. After that I had a home office with things to do for work, before I picked Isabella from preschool and we cooked vegetarian couscous for dinner, yummy! In the evening after Isabella's bedtime I relaxed by eating ice cream on the couch, which was truly relaxing.

0 kommenttia :