keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Akateemisen kirjakaupan tutkailua, kahvittelua, treeniä ja muuta arkielämää

Blogissa on ollut naurettavan hiljaista marraskuussa, mistä nöyrimmät pahoitteluni, mutta siihen on oikeasti syynsä. Ensin olin todella väsynyt ja illat menivät jonkinlaisessa syyshorroksessa, sitten onnekseni pääsin Jordaniaan lomalle rentoutumaan ja lataamaan akkuja (minkä tarpeessa todella olinkin!), jonka jälkeen palattiin arkeen tohinalla töiden ja tentteihin lukemisen merkeissä. Tällä viikolla on tuntunut melkein hassulta, kun ei ole illalla töiden jälkeen tarvinnut tarttua tenttikirjoihin, vaan on voinut keskittyä muuhun kuten tanssitunteihin ja ystävien tapaamiseen.

Tavallinen arki on maistunut todella hyvältä. Arjenkaan ei nimittäin tarvitse olla synonyymi kaikelle tylsälle ja harmaalle. Arki-iltana töiden ja esikoulun jälkeen voi esimerkiksi tutkailla täysin rauhassa Akateemisen kirjakaupan antia, kuten Isabella osoittaakin.
 photo IMG_3824_zps458f6fce.jpg photo IMG_3825_zps10eb6cea.jpg

Sen jälkeen voi herkutella Stockmannin kahvilassa macaronseilla ystävää tavaten ja kuulumisia vaihtaen.
 photo IMG_3826_zpse50444e7.jpg


Puhtia arkeen saa myös liikunnasta ja itse tykkäänkin käydä sauvakävelemässä, lenkillä, kuntosalilla tai tanssitunneilla levon sekä kohtuuden mielessä pitäen.
 photo IMG_3919_zps54d5b847.jpg photo IMG_3921_zpsd6c6c91a.jpg

Jordaniassa saadun auringon ja lämmön jälkeen on aika asettautua pikkuhiljaa joulutunnelmaan, joten ensi viikolla viikonloppu getawayn kohteena on Norjan pääkaupunki Oslo. Lappilaisena Pohjois-Norjassa on toki tullut käytyä, mutta Oslossa ei koskaan. Siksi onkin mukava mennä katsastamaan miltä Norjan pääkaupunki näyttää.
 photo boy-in-norwegian-national-costume_zps3cfcd2cf.jpg photo oslo-2011-4_zpsf870720e.png photo oslo-sightseeing_zpsf10c380b.jpg photo a_800_-0086bb-t-a_zps738c9019.jpg
Kuvat: lainattu

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

2 kommenttia :

Anniina kirjoitti...

Itse aloitin eilen joulutunnelmaan virittäytymisen sitä kautta, että laitoin vähän joulumusaa soimaan. Vaan eipä tuo paljon auttanut. Se on tuo jokavuotinen ongelma, mistä se johtuu, eli siis sää. Joulutunnelmaa, kun puissa on osittain vielä lehdet...??? Siis voi plääh, sanon vaan. Tähän en varmaan koskaan tule tottumaan.

Toivotan Sulle oikein hyvää Oslon matkaa ja tietty ekaks hyvää alkavaa viikonloppua.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos Anniina! <3

Joo, ei tunnu kyllä yhtään joulukuulta, kun Helsingissäkin nurmikko vihertää, eikä ole lunta. :D Ja jos siellä on vielä lehtiäkin puissa.

Siitä huolimatta ihanaa joulun odotusta!