lauantai 23. marraskuuta 2013

Lenkki Jyväsjärven ympäri ja terveisiä Jyväskylästä!

Istuskelen juuri pikkuveljeni ja hänen avopuolisonsa asunnossa Jyväskylässä ja kaiken viime aikaisen hullunmyllyn (töissä säpinää ja illat tenttiin lukua) tuntuu hyvältä olla hetki kaikessa rauhassa. Puolenpäivän jälkeen olen sopinut lenkkitreffit Harjulle vanhan opiskelijakaverini kanssa. Myöhemmin iltapäivällä suuntaan todella myöhäiselle lounaalle erään toisen ystäväni kanssa, ennen junan lähtöä alkuillasta takaisin Helsinkiin. 

Saavuin Jyväskylään torstai-iltana töiden jälkeen eilisten tenttien vuoksi ja on todella mukavaa, kun tenttien tekoreissulle voi yhdistää myös pikkuveljeni ja ystävien näkemistä. Sinänsä hassua viettää viime kesän lomapäivää loskaisessa Jyväskylässä henkilöverotuksen ja mikrotalouden tenttejä tehden, mutta onneksi juuri sai nauttia lämmöstä ja auringosta Jordaniassa.

Eilisiltana käytiin pikkuveljeni kanssa lenkillä Jyväsjärven ympäri. Ilta oli juuri niin pimeä kuin marraskuussa voi olettaa, mutta jollain karulla tavalla kaunis. Lisäksi meillä oli Vilin kanssa niin hyvät keskustelut, että kilometrit vain sujahtivat ohi huomaamatta.

Jyväskylän satama, taustalla Kuokkala ja Ainolanranta.
 photo IMG_4870_zps3ac35865.jpg

Kuokkalan sillan toiselta puolelta keskustaan ja Harjulle päin oli myös hienot maisemat.
 photo IMG_4871_zps582aca02.jpg

Innokas lenkkeilijä Mattilanniemen ja Ylistönmäen välisellä sillalla.
 photo IMG_4874_zps87b8af97.jpg

Illalla vielä rentouduin lisää syömällä herkullisen iltapalan, katsomalla verkosta Good Wifen uusimman jakson ja levittämällä hoitavia mineraaleja täynnä olevan Kuolleenmeren mutanaamion kasvoilleni. 
 photo IMG_4916_zpsb3448875.jpg

Mukavaa viikonloppua kaikille!

I'm currently at Central Finland Jyväskylä, because I had taxation and microeconomics exams here at the University yesterday. Fortunately my little brother lives in Jyväskylä with his spouse, so exams are good excuse to meet them and other friends here too. Yesterday after the exams and a lunch with my friend, I had a long power walk and good conversations together with my little brother. After that I relaxed even more by watching the latest episode of The Good Wife and putting on a Dead Sea mud mask filled with enriching minerals. 

Today soon I'm going for an another power walk, before having a really late lunch together with a friend before traveling back to Helsinki. Have a nice weekend everyone!

0 kommenttia :