keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Klikkauksella euro lastensairaalalle, ikävä palmujen alle ja ansiomerkki kokoomukselta

Tärkein asia ensiksi, sillä joulu on perinteisesti hyvän tekemisen aikaa. Nyt voi pienellä vaivalla tehdä suurta hyvää eli käykäähän kaikki peukuttamassa Flybe Finlandin Facebook-sivua. Jokaisesta tykkäyksestä annetaan euro uudelle lastensairaalalle!  

 photo 1467461_256972221124178_547384223_n_zps4ecab04d.jpg

Joulukuu on tullut kuin varkain ja ylihuomenna vietetään jo itsenäisyyspäivää. Jotenkin Helsingissä on joulutunnelma kadoksissa, kun nurmikko vihertää, eikä lumesta ole tietoakaan. Täytyyhän jouluna olla lunta! Vaikka haikailenkin valkoisen joulun perään, on minulla myös ikävä palmun alle Jordanian lämpöön ja Punaiseenmereen polskimaan.
 photo 20131111_175821_zpsf6881f6b.jpg

Hiljattain sain yllätyksekseni Vihreä Leijona-ansiomerkin tunnustuksena Kansallisen Kokoomuksen järjestötoiminnassa. Olen otettu kunniasta, tästä on hyvä jatkaa.
 photo kuva3_zps3e1cbcbe.jpg

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia :

Anniina kirjoitti...

Onnea ansiomerkistä! Loistavaa, Ilona!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos Anniina, tuo kyllä lämmitti mieltä ja tunnustus tuli minulle täytenä yllätyksenä. :)

Ihanaa itsenäisyyspäivää sinne Saksaan jo etukäteen!

Anonyymi kirjoitti...

kokoomus? miksi ihmeessä?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kommentistasi. Valitettavasti siitä ei tosin selvinnyt, että oliko kysymyksesi miksi kuulun kokoomukseen vai miksi kokoomus antoi minulle kunniamerkin? :)

Jälkimmäiseen vastaus löytyy blogipostauksestakin eli tunnustuksena ansioistani Kansallisen Kokoomuksen järjestötoiminnassa ja kokoomukseen taas olen kuulunut jo vuosia. Edustan puolueessa (sosiaali)liberaalimpaa linjaa eli mikään arvokonservatiivi en ole. Koen kokoomuksen edustavan parhaiten minun arvojani sivistyksestä, yksilön vapaudesta, rationaalisesta taloudesta, muista huolehtimisesta ja yhdessä tekemisestä. :)

Mukavaa joulun odotusta! Tänne blogiin ovat kaikki tervetulleita puoluekannasta riippumatta ja erilaiset mielipiteet ovat ainoastaan rikkaus.