tiistai 17. joulukuuta 2013

Viikon agendalla mm. tentti, Lumikuningatar-baletti ja Jyväskylän reissu

Tällä viikolla on tapahtunut jo niin paljon, että luulin tänään olevan jo torstai. Mutta nyt onkin vasta tiistai ja hurjasta viikosta vasta kaksi päivää pian takana. Onneksi ensi viikolla alkaa joululoma, tässä viikossa nimittäin riittää vähän liikaakin ohjelmaa. Töissä yrittää saada kaiken valmiiksi ennen joulua ja vuoden vaihdetta sekä illatkin ovat yhtä sun töistä puuhaa täynnä  tenttiin lukemisesta puhumattakaan.

Maanantaina ripsihuolto, tiistaina eräs tärkeä palaveri, keskiviikkona Isabellan esikoulun joulujuhlat, torstaina hyppään heti töiden jälkeen junaan ja suuntaan pikaviisitille Jyväskylään, josta perjantaina heti tentin jälkeen kiiruhdan takaisin Helsinkiin. Viikonloppuna on nimittäin perjantaina eräät valmistujaisjuhlat ja lauantaina vietetään äiti-tytär-prinsessailtaa Isabellan kanssa Lumikuningatar-baletissa Oopperatalolla. Sunnuntaina on onneksi aivan tyhjä päivä vailla suunnitelmia, ihanaa!

Vaikka pidänkin tekemisestä ja vauhdista, on tässä viikossa vähän liikaakin ohjelmaa. Ensi viikolla sitten vastapainona lepään ja laiskottelen senkin edestä. Hiljattain lähijunassa matkalla Kauniaisiin ystäväpariskunnalle kyläilemään hymyilytti kunnolla, toivottavasti hymy ei hyydy tälläkään viikolla.
 photo IMG_4945_zps5abf2d34.jpg

Ja ettei tulisi sellainen kuva, että päiväni ovat aamusta iltaan pelkkää raatamista ja puuhastelua, niin yhtenä iltana oli hyvin lokoisaa tehdä Isabellan kanssa kulttiasemaan noussutta avokadopastaa. 
 photo IMG_4857_zps2197c56d.jpg

Pikkukokki työn touhussa.
 photo IMG_4859_zps405c9a52.jpg photo IMG_4861_zps3b6487b6.jpg

Jos ruoassa on avokadoa, täysjyväspagettia, pecorino- ja parmesaanijuustoa sekä valkosipulia, niin se ei voi mennä pieleen, nam.
 photo IMG_4863_zpsa3c876fb.jpg


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Apologies for the lack of translation today, but this last week before Christmas is crazy! Have a nice Tuesday evening everyone.

0 kommenttia :