maanantai 23. helmikuuta 2009

Uutta viikkoa pukkaa + Ellos-paketti & kirppislöytö

Eilen käytiin laskiaissunnuntain kunniaksi vähän ulkoilemassa ja laskemassa mäkeä pikkuneidin kanssa :) Viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä, mut toisaalta mulla on nyt niin paljon tenttejä ja koulujuttuja, et ihan kiva viikonloppusin ottaa rennommin, nukkua paljon ja levätä.

Sitäpaitsi ens viikonloppuna ois tän mamin tarkotus lähtiä PIIIIIITKÄSTÄ aikaa pistämään jalalla koriasti baariin ;) Sitä ennen tosin pitäisi palauttaa yhen kurssin 8-10sivuinen oppimispäiväkirja ja perjantaina ois taas tenttiki -tällä kertaa luettavana 3 kirjaa, enkä oo vielä ees alottanu lukemista, oops :D

Eilen siis ulkoilemassa (mentiin oikiasti vähän kauemmas ku meän parvekkeelle asti,haha)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Villakangastakki: H&M
Lakki: Gina Tricot
Housut: Roberto Cavalli @ H&M (noi farkut on tosi ihanat, sellaset vähän kiiltäväpintaset ja niissä on koristeelliset takataskut ja kultaset napit)
Silkkihuivi: äidiltä saatu
Kengät: Click Shoes

Mun piti lukea koko aamupäivä perjantain tenttiin, ennen klo 14 alkavaa luentoa. Mutta eksyin sit tekeen pikareissun kaupungille: hain postista Elloksen pakettini, kirpputorilla ja H&M:llä.
Photobucket
H&M:llä on tän viikon 23.-27.2-2008 voimassa tollasella ale-kupongilla etu, että ostaessa 3 tuotetta, saa edullisimman puoleen hintaan. Nyt ei ollu vaa aikaa jäähä katteleen löytyskö mittää, ku tein vain pikasilmäyksen oisko jotain uutta ja kivaa tullu.

Elloksen paketissa oottivat matalat mustat perussaappaat (mulla ei oo autoa, joten mie kävelen/pyöräilen aina joka paikkaan eli käyttökenkien pakko olla matalat -juhlakenkät on sit erikseen ;) )
Photobucket
Photobucket (salama haalistaa vähän)
Noi oli 60% ales, hintaa vain 16€ (ovh 44,90e)

Kirpparilta löyty ihana Zaran silkkimekko 7e. Vähän kovalta hinnalta tuntuu 7e kirppismekosta, mut toisaalta toi on ihan uudenveroinen ja Zara on kuitenki vähän perushm-veromoda-vaatteita kalliimpi. Sitäpaitsi ihastuin tohon mekkoon, se on jotenki niin ajaton ja klassinen. Ja siinä oli ihana napitus rinnuksissa :) Kirppikseltä ois löytyny vaikka mitä muutaki esim. Bronxin saappaat, tekonahkatakki, Vilan paita, mokkahame jne. mut päätin sit jättää tällä kertaa välistä.
Photobucket
Photobucket
(kuvissa toi mekko ei näytä paljon miltään, mut on oikiasti superihana)

Ja sit lopuks päivän asu :)
Photobucket
Photobucket
Tossa mustassa pussimekossa on ihana vetskari takana
Photobucket
Ilman vyötä mekko on ihanan pussimainen
Photobucket
Photobucket

Mekko: H&M (oli kesällä -70% ales eli hintaa jäi vain joku 8e)
Vyö: Tukholmasta jostai pikkuliikkeestä vuosiavuosia sitte
Korkkarit: Anttila :D
Sukkahousut: Lindex
Korvikset: Spirit Store
Panta: kirppis

2 kommenttia :

hqnna kirjoitti...

Ihanat vaatteet tuolla parvekkeella, toi hattu ja nuo hanskat sopii tosi hyvin yhteen koko asukokonaisuuden kanssa:)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Hqnna: Kiitos :) Mieki oon aivan ihastunu tohon GT:n faux fur-hattuun ja haluan aina asuuni pientä väripiristystä, eli nuo punaset hanskat kävi hyvin.

Tosi kiva kun jätit kommenttia! :)