keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Tehokeskiviikko

Huh huh,

mie oon ihan älyttömän väsynyt. Sellainen tehospurttipäivä takana, että oksat pois!

Oon herännyt kuuen jälkee, ollut töissä 8h ja oli tosi kiirettä koko ajan. Voin kertoa, että hieman saatto naurattaa niitä ulkomaalaisia konferenssivieraita ja businessmiehiä, jotka joutuivat heti aamutuimaan kuuntelemaan ruosteista saksaa ja ranskaani. :D haha Onneks enkku ja ruotsi sujuu huomattavasti paremmin. Töiden jälkeen hain Bellan päiväkodista, sit mentiin näyttämään Helsingistä kylään tulleelle ystävälleni Harjun Vesitornia ja Jyväskylän maisemia ja sieltä lähin kuueks erääseen kokoukseen. Kokouksesta kotiuduttuani piti vielä lähtiä kauppaan täydentään ruokavarastoja ja jääkaappia.

Nyt kello on yheksän illalla ja mie haaveilen nukkumaan menosta, mutta pidän vielä hetken seuraa meillä yötä olevalle ystävälleni. :)

Loppuun kuitenkin pari kuvaa tältä päivältä Harjun Vesitornivisiitiltä.
Image and video hosting by TinyPic

Otin tornista tälläisen hienon maisemakuvan ikkunan läpi, heh.
Image and video hosting by TinyPic

Tänään oli superlämmintä +23 ja kesäinen päivä. Meinasin läkähtyä, kun pyöräilin töistä kotiin. Töissä kun pitää aina olla mustat suorat housut, mustat avokkaat, silkkihuivi kaulassa ja jakku päällä. Piti heti vaihtaa kevyempään, kun tulin kotiin. :)
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jumpsuit: kirppis
Lyhythihainen röyhelökauluspaita: Vila
Ruusukorvikset: Topshop / Lontoo

ps. Kuvat on nyt toisen kerran TinyPicin kautta. Kaipaisinkin lisää mielipiteitä, että Photobucket kuten aiemmin vai TinyPic kuten nyt?:)

2 kommenttia :

eph kirjoitti...

Kyllä tinypicin kuvissa on parempi laatu, ehdottomasti. Loistava blogi, jatka samaan tapaan.

ilonasi kirjoitti...

Eph: Joo, samaa mieltä olen itsekin, että TinyPic on parempi ja sitä käyttämään olen nyt täysin siirtynytkin. Oi, kiitos kehuista sait hyvälle mielelle. Tervetuloa vain lukemaan ja kommentoimaan taas toistekin. :)

Oletko muuten jyväskyläläinen itsekin? Ei tietysti tarvi paljastaa, jos et halua.