tiistai 29. syyskuuta 2009

Ilmaisen viinan bileet ja muuta elämää

Tämä viikko on todella hektinen, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Ensin eilen oli illalla opiskelijajärjestökokous/bileet, sit tänään näin erästä yläaste- ja lukioaikaista hyvää ystävääni parin VUODEN tauon jälkeen, huomenna on viisaudenhampaan leikkaus, torstaina graduluvun deadline ja viikonloppuna oli tarkoitus lähteä Bellan kanssa moikkaan neidin kummitätiä ja muita kavereita Turkuun, mut se reissu nyt harmi kyllä peruuntu.

Eli kaikenlaista siis tämän viikon ohjelmassa.

Ennen sitä pari sanaa ja muutama kuva eiliseltä. Musta on tullut ihan tylsä täti-ihminen, joten välillä tarvin muistutusta siitä, että mitä se railakas opiskelijaelämä olikaan. Eilen sitä oli tarjolla ilmaisen viinan bileissä ja olihan se kokemus sinänsä olla maanantai-iltana viihteellä. Mutta kyllä se täti-ihminen mussa on silti jo juurtunut syvälle, sillä mitä tekee Ilona, kun tarjolla on bileiden lisäksi myös ilmaiset jatkot ja juomat Kharmassa? No lähtee baariin menemisen sijasta nukkumaan tietysti, haha. Tulin siis jo yhdentoista jälkeen illalla kotiin nukkumaan. Täti-ihminen, mikä täti-ihminen!

Päällä oli tämmöistä.
Image and video hosting by TinyPic

Eli H&M lila rusettimekko nyt vasta toista kertaa käytössä.
Image and video hosting by TinyPic

Opiskelijajärjestön bileissä piipahti puhumassa myös Jyväskylän kaupunginjohtaja.
Image and video hosting by TinyPic

T ja joku harmoninen täti ainaki ilmeestä päätellen. :D
Image and video hosting by TinyPic

Harmoninen täti vain siemailee ja maistelee hyvää boolia, eikä jaksa enää humaltua. Säälittävää! (Vaikka siis sinänsä toki positiivista.)
Image and video hosting by TinyPic

Sit löydettiin yliopiston Opinkiven kirjahyllystä hyvää luottavaa.
Image and video hosting by TinyPic

Tähän liittyy salainen traditio, joka minulle eilen paljastettiin, mutta en voi kertoa sen enempää. Sen sijaan voitte naureskella tyhmille ilmeille ja ihastella Leniniä!
Image and video hosting by TinyPic

Mie oon tullu siihen lopputulokseen, et musta ja mun kaveripoika T:stä ei yksinkertaisesti saa hyviä yhteiskuvia.
Image and video hosting by TinyPic

Katsokaa vaikka: ainejärjestön pikkujoulut 2007
Image and video hosting by TinyPic

Ainejärjestön pikkujoulut 2008

Image and video hosting by TinyPic

Tää on ehkä mun suosikki. :D
Image and video hosting by TinyPic

Tänään sitten heräsin aamulla virkeänä ja kiitin sisäistä täti-ihmistäni, etten ollut jatkanut eilen baariin. Olin aikaansaava ja tehokas: kirjoitin gradua ja kävin kaupungilla hoitamassa juoksevia asioita. Illalla mentiin Isabellan kanssa näkemään erästä ystävääni kaupungille kahville. Merkittäväksi asian tekee se, että A näki ensimmäisen kerran Isabellan ja mekin ollaan A:n kans nähty viimeksi joskus pari VUOTTA sitten!
Image and video hosting by TinyPic

Ollaan oltu A:n kans samalla yläasteella ja lukiossa sekä koettu monet asiat yhdessä. Niin teinielämän ylä- kuin alamäet ja angstailutkin. Oli kyllä ihana nähdä nyt, kun A oli täällä Jyväskylässä käymässä. <3 Varsinkin, kun A on parin päivän päästä lähdössä Australiaan vuodeksi. Naureskeltiin, että tuntuu niin kuin oltaisiin vielä ne yläastelaiset teinitytöt, vaikka paljon onkin molemmille elämässä tässä välissä tapahtunut. Mutta siis pystyi vain jatkamaan juttua siitä, mihin ollaan viimeksi jääty pari vuotta sitten. Se hyvän ystävän kaverista erottaakin: ei ole pakko nähdä usein, koska tietää, että toinen on silti siellä olemassa, eikä ystävyys ole mihinkään kadonnut. Kotiin mennessä käytiin vielä Isabellan kans kaupassa ruokaostoksilla. Image and video hosting by TinyPic

Iik, huomenna on se viisaudenhampaan leikkaus! Ja oi sinäkin Brutus, minkä meni mun YTHS:n hammaslääkäri tekemään: jäi eläkkeelle. Se savolaispappa oli nimittäin ainut Jyväskylän YTHS:llä, joka osaa tehdä viisaudenhampaan poiston ilokaasun kanssa. Huomenna ei siis tipu edellisen kerran tapaan ilokaasua, vaan nyt on tyydyttävä Diapameihin. Kaipa nekin rauhoittamisen funktionsa ajaa.

Silti jännittää, jäiks! Wish me luck. :)

0 kommenttia :