perjantai 18. syyskuuta 2009

Paljetteja ulkoiluttamassa

Viime lauantaina vietettiin sekä Isabellan 2-vuotissynttäreitä (joista on tulossa paljon kuvia joskus...) että illalla aikuisten jatkoja. Tästä on muodostumassa perinne, sillä lähes 2 vuotta sitten lokakuussa 2007 vietettiin pikkubellan "ristiäisjatkoja". Niistä muutama kuva löytyy täältä.

Ja ennen kuin joku vetää herneet nenään, niin korostan, että tottakai päähuomio on pikkuneidissä. Isabella on siis yksinoikeutettu juhlakalu. Mutta kun kerrankin ollaan monien ystävien kanssa samassa kaupungissa ja on vielä lapsenvahtikin, niin täytyyhän siitä ottaa ilo irti. ;)

Eli paljettien ulkoitusreissu

Äiti otti musta ja N:stä tunnelmakuvan
Image and video hosting by TinyPic

Siitä tulikin tosi tunnelmallinen, joten uus yritys. Neidit lähtemässä ulkoiluttamaan paljetteja: mie mekon ja N hameen muodossa. :)
Image and video hosting by TinyPic

Kaupungilla N:llä riitti mulle rakkautta.
Image and video hosting by TinyPic

Mie en ilmeisesti piitannut N:n rakkauden osoituksista niin paljon. :D
Image and video hosting by TinyPic

N oli sit, et "whatever", haha.
Image and video hosting by TinyPic

Paljetit oli selvästi illan juttu eli lisää niitä. N:llä & N:llä riitti baarissa juttua.
Image and video hosting by TinyPic

Terkkuja vain sinne Helsinkiin ja Kauniaisiin tän kuvan myötä, love you too! <3
Image and video hosting by TinyPic

Juhlapäivän ja illan emäntä on selvästi lainannut ryhtinsä vähintään Quasimodolta, mutta huomatkaa reisilihas. :D haha
Image and video hosting by TinyPic

Reisilihas edelleen messissä!
Image and video hosting by TinyPic

J pakoili kameraa koko illan, mutta yhteen kuvaan saatiin hänetkin houkuteltua. N:llä on kyllä lahja ikuistaa mun parhaat puolet. :D
Image and video hosting by TinyPic

H&M:n paljettimekkoa olen ulkoiluttanut aiemmin tasan kerran reilu vuosi sitten elokuussa. Oli jo aikakin toiselle kerralle. :)

Sellaista siis viime viikonloppuna. Nyt jatkan gradun kirjoittamisen parissa, iltapäivällä mulla on tapaaminen yliopistolla proffani kanssa ja illalla lähdetään Isabellan kanssa maakuntamatkailemaan pohjoisempaan Keski-Suomeen kaverini luo. Palailen blogiini todennäköisesti siis vasta viikonlopun jälkeen. :)

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

heissan!
oletko aloittanut opinnot yliopistossa 18/19-vuotiaana? profiilissasi lukee, että olet 23-vuotias? muutitko siis pohjoisesta tänne jyväskylään aikoinaan? kyselen vain siksi, että vaikutat kovin aikaansaavalta ihmiseltä :) minkä ikäisenä sait lapsen? on kyllä ihailtavaa miten hyvin olet pystynyt yhdistämään opinnot, työn ja lapsen kasvatuksen :) ja tällä hetkellä teet vielä gradua, huh :) ei voi muutakun ihailla, taidat olla aika tehopakkaus!

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos kivasta ja kannustavasta kommentistasi. :) Piristi päivääni suuresti.

Mie oon -86 eli 23v ja kävin lukion neljässä vuodessa, kun olin vuoden Opetusministeriön ja Suomen kulttuurirahaston stipendillä opiskelemassa Kanadassa. Kirjoitin siis ylioppilaaksi keväällä -06 ja syksyllä -06 muutin Jyväskylään ja aloitin yliopisto-opinnot.

Olin 20v, kun aloin odottaa neitiä ja 21v, kun Isabella syntyi. Eli siis mulla alkoi nyt tänä syksyllä neljäs, mutta käytännössä vasta kolmas opiskeluvuosi yliopistossa, koska olin vuoden välissä äitiyslomalla. :)

Opiskeluistani olen kertonut enemmän täällä: http://ilonasi.blogspot.com/2009/06/oppia-ika-kaikki.html

Toivottavasti oli selventävä vastaus. :D Asutko itekin Jyväskylässä muuten?

Opintojen, työn ja äitiyden yhdistäminen on välillä vähän haastavaa, mut enimmäkseen menee ihan omalla painolla - organisointikyky jos mikä on kyllä parantunu, haha.