keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Dokumenttivinkki: Vamppikoulun avulla rikkaisiin naimisiin

Katson aika vähän televisiota, mutta eilen sattumalta huomasin mielenkiintoisen dokumentin TV1:ltä.

Photobucket

Vamppikoulu
"Pietarilaiset haluavat oppia kuinka vietellä miehiä ja päästä rikkaisiin naimisiin. Tragikoominen puolen tunnin dokumentti seuraa oppilaita tunneilla, joissa opin lisäksi ihmisarvo on kyseenalainen."
Photobucket

Ohjelma on katsottavissa 29.6. iltaan saakka Yle Areenasta eli täältä. Suosittelen dokumentin katsomista kaikille, sillä minussa ainakin se herätti hyvin paljon tunteita. 
Photobucket
Vamppikoulun oppitunneilla naisia muun muassa kehotettiin pukeutumaan miesten mielenkiintoa ja suoranaista himoa herättävästi, anelemaan ja kerjäämään miehiltä rahaa sekä syömään banaania viettelevän näköisesti. Dokumentti on sananmukaisesti tragikoominen.  En oikein tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun naiset opettelevat tanssimaan ja liikkumaan eroottisesti tai kun eräskin nuori, kaunis nainen kertoi ainoaksi tavoitteekseen elämässään oligarkin iskemisen. Mie en ole mikään barrikadeilla rintaliivejä polttava kiihkofeministi, mutta mielestäni on todella surullista, jos jonkin  ihmisen ainoa päämäärä on rikkaisiin naimisiin pääseminen - oman itsekunnioituksen ja ihmisarvon hinnalla.

Photobucket

2 kommenttia :

Christaliina kirjoitti...

Pitääkin varmaan katsoa tuo. En tajua, miksei näille naisille mielummin opeteta, kuinka elättää itsensä mahdollisimman menestyksekkäästi? Miksi ylipäätään elää jonkun toisen kautta? Ei vaan voi ymmärtää..

Eikä nuo avioliitot ole ainakaan rakkaudesta tehtyjä.. siis kaikin puolin surullista.

Ilona kirjoitti...

Kiitos vinkistä kaimaseni, katsoin tuon dokkarin heti Areenalta :)