maanantai 14. kesäkuuta 2010

Rakkaushame

Vastustan kertakäyttökulttuuria ja pyrin pukeutumisessakin suosimaan klassisia ja ajattomia vaatteita, jotka eivät ole jo vuoden kuluttua aivan passé. Ajattomuus ei kuitenkaan ole sama asia kuin tylsyys tai vanhanaikaisuus, vaan mielikuvitus antaa rajattomat mahdollisuudet myös pukeutumisessa. Eräs rakkaimmista vaatteistani on tämä Rovaniemen H&M:stä vuonna 2003 ostettu polkadot-hame, jonka ostin ollessani vielä alaikäinen ja tultuani sen hetkisestä asuinmaastani Kanadasta joululomalle koti-Suomeen. Nyt 24-vuotiaana ja monta elämän kolhaisua sekä kokemusta rikkaampana tämä rakkaushame miellyttää yhä silmääni.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tässä rakkaushameessa tulee todella feminiinen olo, mitä itse ainakin kaipaan välillä. On päiviä jolloin haluaa punata huulensa ja pukea yllensä kellohameen sekä julistaa koko maailmalle olevansa nainen isolla N:llä! Sitten on erikseen päivät jolloin haluaa pukeutua kovan maskuliinisesti tai sukupuolineutraalisti. Se pukeutumisessa onkin parhainta, että voi ilmaista itseään ja sen hetkistä olotilaansa habitusta muuttamalla.
Image and video hosting by TinyPic

Hame: H&M
Paita: Pull & Bear / Tallinna

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä, miksi et yleensä laita hiuksiasi mitenkään vaan annat niiden roikkua ja pidät keskipää jakausta?:)
Ootko koittanut esim. sivujakausta?
Tokihan saa pitää hiuksiaan miten haluaa, tuli vaan mieleen ku blogias oon jonkun verran lueskellut et hiuksiin et hirveesti oo tainnut panostaa jne.

Tyttäres on valloittava pieni typykkä!:)

Oliviar kirjoitti...

Ihana pilkkuhame! Itse tilasin juuri pilkkumekon löytämästäni nettikaupasta www.oliviaoscar.com! :)Jotain ihan uutta meikäläisen vaatekaapissa! ;)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Ensinnäkin kiitos kommentistasi, ne ja vinkit ovat luonnollisesti aina tervetulleita. :) Ja toki saat kysyä ja sie olet ihan oikeassa, että minun pitäisi panostaa hiustenlaittoon enemmän sekä kokeilla erilaisia tyylejä yms.

Sen verran kuitenkin korjaan, että minulla on kyllä lähes aina nimenomaan sivujakaus, eikä keskipään jakaus. Ehkä pitäisi kuitenkin kokeilla entistä selkeämpää ja sivulle menevämpää sivujakausta. :)

Kiitos siis ehdotuksestasi, pistän vinkin korvan taakse ja mukava kun luet blogiani. Jätä toki toistekin kommenttia.

Oliviar: Kiitos myös sinulle kommentistasi ja nettikauppavinkistä. Täytyykin tutkia ko. kauppa. Mukava, kun piipahdit blogissani. :)