sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Antiauringonpalvoja SATC2-leffassa

Kävin vihdoin ja viimein perjantaina katsomassa Sex and the City 2 -elokuvan ja se jätti hieman ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta mie olen todella kova SATC-fani, joten haluaisin nähdä kaikki elokuvat, vaikka niistä tehtäisiin viisikin jatko-osaa. Toisaalta on kuitenkin myönnettävä, että käsikirjoitukseen oltaisiin voitu kiinnittää entistä enemmän huomiota ja tiivistämisellekin olisi ollut sijaa leikkausvaiheessa. Joka tapauksessa sai siellä nauraa useaan otteeseen ja naisten asut olivat upeita.

Elokuviin puin tämän kirpputorilta löytyneen kokonaisuuden eli Martinellin mekon ja Gina Tricotin vyön.
Photobucket

Mekko on todellisuudessa enemmän vihertävä ja vähemmän sinertävä. Se saisi myös olla koon pienempi, mutta onneksi vyöllä saa kursittua istuvammaksi.
Photobucket


Ja sitten pari sanaa kalpeudestani, joka on tällä kertaa ihan tavoiteltua. Mie olen nimittäin entinen tanorektikko, jolle rusketus oli vielä pari vuotta sitten lähes pakkomielle.  Aina, kun aurinko vähänkin paistoi oli "paine", että nyt on pakko mennä ulos ruskettumaan tai muuten mahdollisuus menee ohi. Sitten aloin miettiä terveysriskejä ja hieman turhamaisena myös sitä, etten halua olla ryppyinen kuin rusina vanhempana. ;)
Photobucket

En siis piilottele auringolta ja käyn kyllä yhä rannalla bikinit päällä, mutta enää rusketus ei ole itseisarvo ja pakko saavuttaa pavuksi paahtunut iho hinnalla millä hyvänsä.
PhotobucketPhotobucket

 Photobucket

Mekko: Martinelli / kirppis
Vyö: Gina Tricot / kirppis

Mukavaa tulevaa viikkoa jokaiselle lukijalleni huolimatta siitä, oletteko kalkkilaivan kapteeneita vai rusketusaddikteja. :)

4 kommenttia :

Fantome kirjoitti...

Fiksu asennemuutos ja silmääni miellyttävä mekko, etenkin tuo selkäkoriste. :)

Aika hyvin olet kyllä kuvista päätellen pysynyt vaaleahipiäisenä. Itsekin olen yrittänyt välttää ruskettumista, mutta voiteista huolimatta olen muuttunut enemmän pavunväriseksi.:/ Toivottavasti se kirottu syöpäsäteily jäi kuitenkin kemikaalien ansiosta suurelta osin ihoni ulkopuolelle.

ilonasi kirjoitti...

Fantome: Kiitos kommentistasi ja mekkokehuista. :)

Ehkä kamera hieman tekee entistä kalpeammaksi ja kenties myös aavistus väriä tarttui pintaan tän viikonlopun aikana noiden kuvien ottamisen jälkeen, mutta aika kalkkilaiva mie vieläkin olen. :D Tosin sitä tietysti on avittanut myös se, että olin tosiaan 2 vkoa Lapissa ja siellä ei ollut helteitä kuin muutamana päivänä ja muualla Suomessa on sillä aikaa läkähdytty helteistä, haha.

Ja hyvä kuitenkin, että olet käyttänyt aurinkovoiteita yms. ja eikös se syöpäriski kasva lähinnä silloin, jos palaa koska iho vaurioituu tms.

Mukavaa kesän jatkoa, nauti helteistä ja poikkeahan toistekin kommentoimaan. :)

Salice kirjoitti...

Moi! Mulla on ihan samat fiilikset tuon rusketuksen kans :) Ikäkriisi on puskenut päälle, enkä halua että se näkyy liian aikaisin ihosta että on tullut käristeltyä makkaroita kaikki nuoruuden kesät.

ilonasi kirjoitti...

Salice: Kiva kun jätit kommenttia ja mukava tietää, etten ole yksin auringon kaihtamisen ja ikäkriisin kanssa, haha. :D