keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Second hand -löytöjä äitini vaatekaapista

Rovaniemellä äidin luona ollessani organisoimme eräänä päivänä totaalisen vaatehuoneen inventaarion, johon sisältyi kategorisointi:
a) rikkinäiset yms. roskiin 
b) yhä käytössä olevat takaisin komeroon
c) tarpeettomat lahjoituksena SPR:n Konttiin.
Image and video hosting by TinyPic

Äiti ei ilmeisesti sitten lapsuusvuosiensa ollut tehnyt vaatteidensa siivousta ja kierrätykseen päätyikin neljä isoa jätesäkillistä vaatteita. Meinasimme tikahtua nauruun Vilhelmiinan kanssa, kun kokeilimme äitini erilaisia vaatteita nostalgisilta 70-, 80- ja 90-luvulta. Vimme näyttää ihan joltain painonnostajabodarilta. :D Ja mikä tuo muuten oikeasti edes on - violetti karvatakki paljeteilla ja todella muhkeilla olkatoppauksillako?
Image and video hosting by TinyPic

Mutta kyllä mie jotain itsellenikin mieluista löysin SPR:n Konttiin menevästä kasasta. 

Mustat leveälahkeiset siistit housut, jotka eivät kyllä oikein ole edukseen tässä kuvassa sekä ruudullisen kynähameen, valkoisen neuletakin ja punaisen nahkavyön.
Image and video hosting by TinyPic

Kaksi pitsipaitaa.
Image and video hosting by TinyPic

Valkoisen paidan röyhelökauluksella sekä satiinimaista kangasta olevan ihanan punaisen kauluspaidan.
Image and video hosting by TinyPic

*

Tässä vielä helteistä nauttiva Isabella eiliseltä, kun olimme lähdössä rannalle jälleen kerran.
Image and video hosting by TinyPic

Aurinkorasvaa näyttää ainakin olevan riittävästi ja neiti on ihan innoissaan. Toki meillä oli ulkona myös hattu päässä auringonpistokselta suojaamassa.
Image and video hosting by TinyPic

Ilosaarirock lähestyy (saa muuten tulla moikkaamaan, jos sattuu minut näkemään!) ja Joensuuhun on luvattu viikonlopuksi näiden yli 30 asteen helteiden jatkumista ja aurinkoa. Mietin vain, että mitä ihmettä sinne voi pukea päällensä ilman, että hikoilee koko ajan? En viitsi kuitenkaan ainoastaan bikinit päällä kekkaloida ympäriinsä. Tämä on ihan epätavallista, että suomalaiseen ulkoilmatapahtumaan mennessään joutuu pohtimaan, miten ei läkähdy. Kun yleensä ongelmana on kuinka pysyä lämpimänä ja olla paleltumatta pystyyn. :D Mutta emmie silti valita helteistä, eivät nämä kuitenkaan ikuisuuksia kestä ja muistellaampas vain niitä talven yli -30 asteen paukkupakkasia!

0 kommenttia :