perjantai 16. heinäkuuta 2010

Time for questions!

Tällä hetkellä istun jo junassa matkalla Joensuuhun, jossa viikonlopun aikana rokkailen Ilosaaressa. Koska Isabellan kyselyiän vuoksi minusta on tullut jo varsin suvereeni vastailija, niin ajattelin että nyt voisi olla aika kysymyksillenne pitkästä aikaa. Viime vuoden lopussa järjestetyn "ensimmäisen kyselykierroksen" kysymykset ja vastaukset löytävät täältä ja täältä.

Nyt on siis taas mahdollisuus kysyä kaikkea maan ja taivaan väliltä minulta, mutta muistetaan jälleen, että täysin asiattomia ja / tai henkilökohtaisia kysymyksiä ei tulla huomioimaan. Antakaa siis palaa! Aikaa on 16.8.2010 asti.

Isabella esittelee ylpeänä rakentamaamme palikkatornia.
Image and video hosting by TinyPic

Ja poseeraa myös innokkaasti.
Image and video hosting by TinyPic

12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas että kysymyksiä saa esittää? No mie haluan kysyä :)
1. Mikä on elämän tarkoitus?
2. Kuinka usein hyökkäät blindeja vastaan buttonista?
3. Jos saisit kysyä kolme kysymystä tästä maailmasta, mitä ne olisivat?

T:Fanittaja :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että miten pystyt käymään jumpissa ym. yksinhuoltajana? Tuleeko kotiisi aina joku lastenhoitaja vai?

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Kysyisin sellaista, että kun olet kiinnostunut muodista, niin kiinnostaako sinua myös sisustaminen? Jos kiinnostaa, niin minkälaisesta sisustuksesta pidät?

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä ovat "luottovaatteitasi"? Mitkä ovat siis vaatekaappisi peruspilareita?

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minua kiinnostaa kanssa tuo sisustusjuttu, oletko kiinnostunut ja osteletko paljon sisustusjuttuja tms? Jossain blogeissa on sellasia kotiesittelyjä, sellainen olisi kiva jos vaan haluaisit tehdä :)

Sitten tuli mieleen ihan sellanen, että tykkäätkö leipoa tai laittaa ruokaa? Jos, niin mitä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minua kiinnostaa tietää oletko osa-aikaisessa työssä vai auttavatko esimerkiksi vanhempasi sinua taloudellisesti?

Millaisia kirjoja luet? Mikä on tyttäresi lempipuuhaa? Ja miten rentoudut parhaiten? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Luin aiemmista vastauksistasi, että olet nykyisin kokoomuslainen. Koska sinulla on kuitenkin kokemusta vihreistäkin, haluaisin kysyä muutaman kysymyksen politiikasta ja vaikuttamisesta:

*mikä mielestäsi ajaa varsinkin nuoria naisia vihervasemmiston riveihin vaikuttamaan?

*kerroit myös Kanadan stipendiaattikokemuksestasi, ja arvelen, että viittaat tuolla näihin kansainvälisiin UWC-kouluihin. Osaatko sanoa, miksi UWC-koulut ovat niin vasemmistolaisia (näin olen käsittänyt), ja miksi maailmanparannus nähdään helpommin vasemmiston oikeudeksi? Koitko itse paikan kovin vasemmistolaisena ja mitä mieltä jälkikäteen olet kyseisen koulun merkityksestä maailmankatsomuksellesi?

*Ja viimeisenä kysymyksenä kysyisin, kuinka tehokkaina vaikuttamisen keinoina näet boikotit, kierrätyksen, amnestyn toiminnan ja muut ns. kansalaisaktivismijutut, joita moni idealisti ainakin nuoruudessaan harrastaa? Onko jotain parempia keinoja olemassa?

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin, että useimmissa kuvissa hiuksesi ovat auki. Ja ne ovat pitkät. Ja olet kuitenkin pienen lapsen äiti :)

Itselläni on myös hyvin pitkä tukka, mutta se on AINA poninhännällä, sillä yksi ärsyttävimmistä asioista on mielestäni se, että kumarrun vaikkapa laittamaan kengät jalkaan ja hiukset tulevat siihen eteen. Tai että talvella vaateostoksilla sähköiset hiukset leijuvat sovituskopissa silmille... Tai että niihin menee vauvanruokasosetta.

Kuinka siis onnistut pitämään hiuksesi auki ilman, että ne häiritsevät arkeasi, ja esimerkiksi lapsen kanssa touhuamista? Onko sinulla jotain vinkkejä, kuinka pitkien hiusten kanssa oppii elämään?

Kyselee se vähemmän naisellinen lukijasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen kotoisin Keski-Suomesta, ja haluaisinkin kuulla lappilaisen näkemyksen siitä, millaisia "me" Sinun mielestäsi olemme. Eli voisitko luonnehtia ihan huoletta stereotypioihin nojaten, minkälaisia ihmiset ovat Keski-Suomessa ja taas vastaavasti Lapissa. Mitkä ovat suurimmat erot?

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

näin jyväskyläläisenä kiinnostaa, että missäpäin Jyväskylää asut? :) ymmärrän jos et halua vastata, mutta mielenkiinnosta kyselen :P asutko jossain opiskelija-asunnossa vai ihan muualta vuokratussa tms?

Sitten toinen kysymys: mitä tekisit, jos voittaisit lotossa jättipotin, vaikkapa 6 miljoonaa euroa? :P

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen rakkauselämä sulla on (lukuun ottamatta lapsirakkautta:)?

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä on sun suosikkibaarit/-yökerhot Jyväskylässä? Entäs ruokaravintolat?

Omistatko ajokorttia? Millainen olisi sun unelmien auto? :)