keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Jotain uutta

Yksi mukava työpäivä on jälleen takana. Ulkoilun, Isabellan kanssa leikkimisen ja ystävän tapaamisen jälkeen on aika tarttua tenttikirjoihin huomisen tentin takia. Pikaisesti tulin kuitenkin kyselemään, että huomaatteko jotain uutta minussa?

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Olen aina ollut sitä mieltä, että silmälasit eivät sovi minulle tai kasvoilleni, mutta nyt yritän oppia välillä käyttämään laseja, jotka vasta hankin. 
Silmälasit: Dolce & Gabbana, silkkipaita: Vero Moda, liivi: kirppis

Näiden kirjojen parissa meneekin sitten loppuilta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Isabellan webkamerashow.
PhotobucketPhotobucket

Once again I've had a nice day at work. Now after playing with Isabella, being and walking outdoors and meeting a friend, it's time to start reading books for tomorrow's exam. Quickly I came to ask that do you notice something new about me?
I've always thought that glasses don't suit me or my face, but now I'm trying to learn to use them every once in a while. 
Eye glasses: Dolce & Gabbana, silk blouse: Vero Moda and vest: second hand
I'll be spending rest of the evening with books.

1 kommenttia :

ilonasi kirjoitti...

Fantome:

anteeksi, onnistuin vahingossa poistamaan kommenttisi, kun piti julkaista se. :/ Joka tapauksessa kiitos kommentista ja lasikehuista. Itsestä tuntuu vieläkin vähän hassulta pitää näitä välillä, mutta eiköhän tähän totu. Pidän siis välillä laseja ja välillä olen ilman.

Ja joo, tuo on kyllä totta, että iso osa tuon mallisista laseista on tosi "isoja" tai siis leveitä kasvoille, vaikka ottaisi pienemmän koon laseista. (Enpä ole muuten aiemmin tiennyt sitäkään, että silmälaseissa on eri leveyskokoja. :D)

Joka tapauksessa kiitos sinulle taas kommentistasi sekä mukavaa kevään jatkoa ja pääsiäistä!