maanantai 15. heinäkuuta 2013

Drinkeillä Kokomossa ystäväpariskunnan kanssa

Uusi viikko on lähtenyt leppoisasti käyntiin uimarannalla lekottelemalla Isabellan kanssa eli oikea lomatunnelma alkaa pikkuhiljaa löytyä. Hiljattain tapasin ystäväpariskuntaani muutaman drinkin merkeissä Kokomossa.
 photo IMG_0606_zps20f47ca4.jpg

Ilta kuluikin mukavasti kuulumisia vaihtaessa ja kesää fiilistellessä.
 photo IMG_0611_zps3e33046b.jpg

Ystäväpariskuntani asuu Kauniaisissa, joka tuntuu helsinkiläisnäkökulmasta kaukaiselta eli ekstemporekyläilyt arki-iltoina on pitänyt valitettavasti unohtaa. (Vaikka todellisuudessa Kauniainenhan on oikeasti lähellä). 
 photo IMG_0617_zpsf9768999.jpg

Itse olin nyt vasta toista kertaa elämässäni Kokomossa ja halusin maistaa Zombie-drinkkiä, joka tarjoiltiin tuollaisesta kunnon Zombie-lasista.
 photo IMG_0620_zps16d9bdde.jpg photo IMG_0621_zps3c25a3d8.jpg
Mekko: Club L / Nelly, laukku: Prada, kello: Just Cavalli
Dress: Club L / Nelly, bag: Prada, watch: Just Cavalli

Pidän siitä, että Kokomossa panostetaan tuoreisiin raaka-aineisiin kuten yrtteihin, chiliin ja hedelmiin niin drinkkien kuin ruokienkin teossa. Tässä on Zunami-kulho.
 photo IMG_0623_zps2e5fdb97.jpg

Joka maistui meidän poppoolle.
 photo IMG_0627_zps36eca5d9.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Itse suuntaan nyt Isabellan kanssa leikkipuistoon, koska on synti istua sisällä, kun loma on viimein alkanut ja ulkona paistaa aurinko.

This week started with sunshine, so I have spent most of today at beach with Isabella. Vacation mood is finally here and it feels good to relax. Above are pictures from Kokomo Tikibar & Room, which I recently visited with my friends over some delicious cocktails. Have a nice new week everyone!

3 kommenttia :

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Onhan ihanan näkösiä drinksuja!

Anniina B. kirjoitti...

No nyt se Sun loma on alkanut! Ihanaa! Oikein hyvää lomanalkua. Nauti oikein kaikin siemauksin. Oma eka lomaviikkoni meni jotenkin ihme "hääsäämiseen" ja touhuiluun. Oli todella vaikea rauhoittua. Nyt asia on onneksi toinen. IHANAN LOMA!

Mutta nyt itse asiaan. Lentoliput Suomeen on varattu. Laitan Sulle pikimmiten s-postia.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Uutistoimisto Anselmi: Kiitos kun jätit kommenttia. :) Ne oli tosi hyviä ja tykkään tosiaan paljon siitä, että Kokomossa tehdään vähän eksoottisimpiakin drinkkejä kuin perus-Mojitoita ja muita. Ja yhdistellään jänniä makuyhdistelmiä: esim. tuoretta chiliä ja suklaata yms. Lisäksi koristeisiin ja asetteluun sekä tuoreisiin raaka-aineisiin panostetaan. :)

Kävin muuten katsomassa töitäsi tuolla Anna Polkutie Illustrations-blogissa ja ne oli tosi makeita!

Anniina B: Kiitos myös sinulle kommentistasi. :) Ja hei ihanaa, että meillä molemmilla on nyt LOMA! Ollan se kyllä ansaittu kaiken raatamisen jälkeen, haha. Innolla odotan sun näkemistä, toivottavasti vain olen Helsingissä silloin!