keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Valtioneuvos Ry:n iltakoulussa eli after workeilla ravintola Teatterissa + ajanhallintaa

Perjantaina alkuillasta suuntasin Esplanadin puiston läpi Valtioneuvos Ry:n iltakouluun Teatteriin.
 photo IMG_0228_zpsfd22acca.jpg photo IMG_0227_zpsa7db5be8.jpg
Mekko: Rare London / Nelly, laukku: Louis Vuitton, kello: Just Cavalli, korkkarit: Nelly
Dress: Rare London / Nelly, bag: Louis Vuitton, watch: Just Cavalli, shoes: Nelly

Oli todella mukavaa nähdä vanhoja valtio-opin opiskelijakavereita (hurjaa, miten nopeasti aika menee, kun omasta valmistumisestani on jo 3,5 vuotta!), vaikka kesäriennot ja -lomat olivat tällä kertaa iltakoulun osallistujien määrää rajoittaneet.
 photo IMG_0220_zps50b97db7.jpg

Mukava tapa aloittaa viikonloppu after workeilla kuulumisia vaihtaen.
 photo IMG_0224_zps7a807620.jpg

Finnairin Blue Wings-lehdestä tykkään lukea aina ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Alexander Stubbin kolumneja. Uusimmassa kolumnissa käsitellään itsellenikin läheistä aihetta eli ajanhallintaa.
 photo IMG_0214_zps1ce7e3e1.jpg

Kolumin tärkein anti kiteytyi mielestäni näille riveille. Eli mieti onko kaikkeen pakko mennä mukaan, priorisoi sekä aseta päivälle / viikolle / kuukaudelle tavoitteet. Itselläni on usein arkisin realistinen to do-lista post it-lapuilla tai iPhonessa, mitkä haluan saada hoidettua päivän aikana. Siten tietää mikä on päivän fokus, eikä sorru aikasyöppöihin tai ala haahuilla kaikista tekemättömistä asioista lannistuen. Lista on myös hyvä pitää nimenomaan realistisena omat voimavarat tuntien, koska kaikkea ei voi, eikä pidä hoitaa yhdessä päivässä.
 photo IMG_0215_zpse2d352e8.jpg


"Minulla on vuorokaudessa täsmälleen samat 24 tuntia, kuten kaikilla muillakin ja jokainen voi käyttää ne parhaaksi katsomallaan tavalla. Itse olen hedonistinen ja ratkaisukeskeinen ihminen, joten haluan nauttia elämästäni ja tehdä minua miellyttäviä asioita. Minunkin elämä on kaukana täydellisestä, olen kohdannut luvattoman monet vastoinkäymiset ja itkenyt monet itkut. Silti enimmäkseen pidän arjestani ja minulla on lukuisia syitä kiitollisuuteen. Olen terve 27-vuotias nainen, minulla on ihana pian 6-vuotias tytär, rakastava perhe, upeita ystäviä, teen toista maisterin tutkintoa, olen oman alani vakitöissä tuotepäällikkönä, minulla on harrastuksia, ihania ihmisiä ympärillä sekä unelmia ja tavoitteita.

Tärkeintä on muistaa kohtuus, armollisuus itseänsä kohtaan sekä asioiden priorisointi. Kaikkea ei voi, ehdi tai pidäkään tehdä kerralla. Koska töiden jälkeen arki-iltaan ei jää kovin monta tuntia, niin en yritäkään mahduttaa kaikkea yhteen iltaan. Myös sivutoimistenopiskelujen suhteen pidän välillä taukoja."

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille! Toivottavasti mahdollisimman moni teistä kirmaa jo kesälaitumilla ilman kelloa kädessä.

On Friday I had after work meeting with my old Political Science study buddies from University. It was nice to see them and I cannot believe how quickly time goes: it has been already 3,5 years from my graduation! I like to read Alexander Stubb's columns (he the Minister for European Affairs and Foreign Trade of Finland) from Finnair's Blue Wings-magazine. This time he wrote about a topic very close to my heart too: time management. The most important part is captured in the last picture above and I can strongly relate to it. Have a nice day everyone!

0 kommenttia :