torstai 4. heinäkuuta 2013

Kuin kaksi marjaa äiti ja tytär

Päivät vain vilisevät ohitse pikakelausvauhtia, mikä toisaalta tarkoittaa kesäloman lähenevän päivä päivältä. Tässä vaiheessa iltaa ei päässä liiku enää paljoa, joten annetaan kuvien puhua puolestaan. Isabellakin on ollut liikenteessä ihanan kesäisenä lämmöstä nauttien.
 photo IMG_9253_zps8d3106de.jpg

Kun näin tämän kuvan en voinut kuin nauraa. Ollaan kyllä todellakin kuin kaksi marjaa ilmeitä myöten eli kyllä meidät tunnistaa äidiksi ja tyttäreksi. :D
 photo IMG_9259_zps448c62ec.jpg

Isabella Vilhelmiina-tätinsä kanssa Sörnäisten metroasemalla.
 photo IMG_9263_zpse5ef6523.jpg

Pikkusiskoni hiukset ovat aivan jumalaiset, minäkin haluan yhtä pitkät!
 photo IMG_9264_zps61c04899.jpg photo IMG_9266_zps50f6b6ce.jpg

Isabellalla oli mukana viihdykkeenä Barbie, koska suuntasimme koko konkkaronkka äitini, pikkusiskoni ja tyttäreni kanssa tanssitunnille. Tai siis me muut tanssimme samalla, kun Isabella leikki barbeilla ja pelasi Angry Birdsia. Roviolle suurkiitos tuosta pelistä.
 photo IMG_9269_zps2d77debd.jpg photo IMG_9272_zpsec4f644f.jpg

Pitkiin housuihin ei ole onneksi säiden puolesta tarvinnut tänä kesänä montaa kertaa pukeutua.
 photo IMG_9275_zps79db8c82.jpg

Mukavaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!

Days are just flashing by with plenty of nice activities. On the other hand that means that my summer holiday is approaching all the time. At this point of the evening after a busy day, there is not much going on in my head anymore, so hopefully pictures above will speak for themselves. Ever heard expression 'like mother, like daughter'? If not, just look at the second picture from the beginning, haha. Above are also pictures of my little sister, me and my girl Isabella going to a dance class in summery Helsinki.

1 kommenttia :

Ilona Ylinampa kirjoitti...

J: Hups, poistin vahingossa kommenttisi, kun piti julkaista se. :/ Anyway, nämä kuvat on parin viikon takaa, kun äiti & Vilhelmiina kyläilivät meillä ja Isabella palaa kotiin ensi viikolla, kun mullakin alkaa kesäloma. :)