keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Junailua pitkin Suomea miltei koko joululoma

Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille Helsingistä, jonne lensin eilen Rovaniemeltä reissattuani sitä ennen pitkin Suomea koko joululomani eli viikon verran. Huh, tuntuu kuin reissauksen ja kyläilyn jälkeen tarvitsi vielä toisen loman, mutta palaan töihin huomenna. Toisaalta onneksi on vain kaksi työpäivää ennen pitkää viikonloppua, joten täytyy käyttää se lepoon. Ja onhan minulla ollut todella ihania hetkiä rakkaiden ihmisten, sukulaisten ja perheenjäsenten kanssa, mistä olenkin todella kiitollinen. Lisäksi töissä on tiedossa paljon kiinnostavia juttuja, joiden kimppuun janoan jo päästä.

Lisää joululomasta myöhemmin, mutta sitä ennen näihin kuviin tiivistyy hyvin viimeinen viikkoni: matkustamista pitkin Suomea paikasta toiseen kuin kulkurit. :D
 photo IMG_4920_zps82914bbd.jpg photo IMG_4922_zps69af0d6c.jpg

VR:n lasten leikkivaunut ovat tulleet varsin tutuiksi kuuden vuoden aikana Isabellan kanssa.
 photo IMG_4927_zps948d1250.jpg photo IMG_4929_zps670bcf9b.jpg

Junamatkat voi onneksi hyödyntää myös tenttiin lukemiseen ja töiden tekemiseen, mutta näin lomalla sai kerrankin nauttia vain Isabellan seurasta ja satukirjojen lukemisesta hänelle sekä tuijotella ikkunasta viliseviä maisemia ja lukea lehtiä. Master Chefistä tutuksi tullut ravintoloitsija Tomi Björck toteaa osuvasti haastattelussaan: "Kiire ei ole tekosyy. Elämä on kokonaisuus, jonka jokainen itse rakentaa. [---] Menestyminen vaatii kovaa työtä. Katsokaa nyt, miten silmäpussit ovat kasvaneet! Uhraukset ovat olleet välillä isoja, mutta onneksi niitä voi porrastaa."
 photo IMG_5160_zpsbfb3dd88.jpg

Minulle yksi parhaimmista asioista lomalla on ollut kiireetön yhdessäolo muun muassa erilaisia lautapelejä kuten ikiklassikko Afrikan tähteä pelatessa.
 photo IMG_4931_zpsf9bee655.jpg

Menestykästä uutta vuotta kaikille, toivottavasti vuodesta 2014 tulee juuri teidän toiveidenne mukainen!

Happy new year 2014 to everyone! I flew back home to Helsinki yesterday after traveling almost all over Finland and visiting family, relatives and other loved ones. 

0 kommenttia :