lauantai 22. maaliskuuta 2014

Baltic Quarterly Business Review Tour : Vilnius Lithuania

Rakas blogi, mitä sinulle kuuluu? Minulle kuuluu hyvää.

Tämä alkuvuosi ei ole ollut helpoimmasta päästä, koska yksityiselämässäni on riittänyt isoja murheita ja huolia. Ne ovat työllistäneet minua suuresti voimia normaalielämältä vieden, mutta nyt onneksi alkaa tuntua pahimman olevan ohitse. Pitkästä aikaa on kuin uusi päivä olisi alkanut tai ainakin alkamassa ja olo on helpottunut.

Tällä hetkellä on menossa mukavan leppoisa viikonloppu: eilen kokkailtiin Isabellan kanssa ruokaa kotona ja pelattiin Afrikan tähti-lautapeliä. Tänään taas olen hikoillut ja nostanut rautaa kuntosalilla sekä vieraillut StrEat Helsinki-tapahtumassa Kauppatorilla. Niistä kuitenkin myöhemmin, sillä nyt esittelen Vilnan työmatkani osittain kuvina. Taas on nimittäin tullut kierrettyä Baltian maat läpi kvartaalipalaverien merkeissä.

Aamulla ehdin taksissa selata iltapäivälehden matkalla Helsinki-Vantaa lentokentälle.
 photo IMG_6324_zpsfe5c0d55.jpg

Sitten olikin jo aika lentää Finnairin siivin Liettuaan.
 photo IMG_6328_zps82490631.jpg

Aikataulu oli jälleen aika tiukka, joten luppoikaa ei juuri ollut. Ehdin silti tehdä vartin kävelyn keskustan pikkukatuja ihaillen.
 photo IMG_6383_zps965a0641.jpg photo IMG_6376_zpscad6622b.jpg photo IMG_6378_zpsf1ccf8e3.jpg photo IMG_6355_zps35f4b892.jpg photo IMG_6381_zps1bb2164e.jpg photo IMG_6374_zpsad33c5d0.jpg photo IMG_6397_zps87ec75c1.jpg

Kuten olen aiemminkin todennut: Vilna on mielestäni sympaattisen idyllinen kaupunki.
 photo IMG_6402_zpsb8ec98b0.jpg photo IMG_6388_zps40f26708.jpg photo IMG_6396_zpsabf23c96.jpg photo IMG_6332_zpsff2f3edc.jpg photo IMG_6360_zpsf7deb84b.jpg

Vilnassa onkin tullut käytyä eniten Baltian maista elämäni aikana, koska vanhemmillani on ystäviä siellä.
 photo IMG_6405_zpscce97e45.jpg

Liettuan kansallinen filharmonia.
 photo IMG_6362_zps0e8268de.jpg

Palaverien jälkeen illan jo hämärtyessä kävelimme asiakkaiden kanssa illalliselle lippujen liehuessa kauniisti.
 photo IMG_6411_zpsfc9f74a4.jpg
 photo IMG_6435_zpsd651904f.jpg

Menimme syömään tunnelmalliseen kellariravintolaan.
 photo IMG_6424_zps626b7c78.jpg photo IMG_6427_zpsf650828f.jpg

Nautin pääruoaksi herkullisia grillattuja kasviksia, nam.
 photo IMG_6420_zps26cdd96f.jpg

Illallisen ja pitkän päivän jälkeen olikin jo valmista kauraa untenmaille.
 photo IMG_6437_zpse4f714bf.jpg photo IMG_6442_zps994179c2.jpg
Mekko: Mexx, jakku: Ralph Lauren, laukku: Louis Vuitton
Dress: Mexx, blazer: Ralph Lauren, bag: Louis Vuitton

Iltapesulla huomasin pienoisen mysteerin: miten liettualaisen hotellihuoneen kylpyhuoneessa on ikivanha Suomen Telen logo ja teksti "Kiinteistöverkko"? :D
 photo IMG_6451_zps37d6b1ce.jpg

Seuraava aamu lähti hyvin käyntiin tuoreideilla hedelmillä, leivällä sekä pähkinä-siemen-jogurttiseoksella ennen palavereja.
 photo IMG_6446_zps3906032a.jpg

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja pahoittelut, että osa kuvista on sangen heikkolaatuisia!

Dear blog, how are you? I am fine.

This year has not been the easiest so far, as there has been big sorrow and troubles with my private life. It has kept me occupied and demanded a lot of energy from normal everyday life, but fortunately it finally seems that the worst is over. At last it feels like new day has begun or at least is beginning and I am relieved.

At the moment I am having a nice casual weekend: yesterday we cooked a dinner at home and played board games with Isabella. Today I have had a sweaty workout at the gym and visited StrEat Helsinki, but more of those later as above is my business trip to Vilnius Lithuania partly in pictures. I have once again toured through Baltic countries in order to have quarterly business review-meetings. Have a nice weekend everyone and apologies for the poor quality of photos!

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen yksi juttu; eiko tyonantajaasi hairitse etta keskustelet tyoasioista blogissa? Miten esim. asiakkaat suhtautuvat, kun kaivat illallisella puhelimen esille ottaaksesi esim annoksista kuvia blogia varten? En itse ole koskaan tyoskennellyt Suomessa joten tallaiset asiat olisivat mulle aivan taysi no-no maassa missa tyoskentelen, mutta suhtadutaanko Suomessa tyopaikoissa/sinun tyopaikassasi tallaisiin asioihin rennosti?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta kommentistasi. En tiedä oletko uusi vai pidempiaikainen lukijani, joka tapauksessa tervetuloa blogini pariin!

Itse asiassa kerron työstäni ja työasioistani hyvin vähän blogissani. Enhän ole täällä maininnut esimerkiksi työpaikkani nimeä, toimialaa, työtehtäviäni tarkemmin tai paljon mitään muutakaan. Minulla on tiukka linja, että työ- ja yksityiselämästäni saa blogini kautta vain hyvin pienen pintaraapaisun eli enemmistö jää sosiaalisen median ulkopuolelle. Sen sijaan se ei ole mikään salaisuus, että olen todella kunnianhimoinen ihminen eli tavoitteeni ovat korkealla.

Tilannetaju on kaiken a ja ok. Jos olen tuttujen asiakkaiden kanssa casualilla dinnerillä, voin hyvin pikaisesti räpsäistä yhden kuvan (puhelin äänettömällä) huomaamattomasti, mutta tietysti formaalimmat tilaisuudet, kokoukset ja palaverit eivät blogiin kuulu.

Toivottavasti tämä valaisi asiaa. Kysy ja kommentoi ihmeessä jatkossakin, jos jokin askarruttaa - sitä vartenhan täällä ollaan. :) On aina kiehtovaa kuulla toisenlaisiakin näkemyksiä ja kokemuksia.

Mukavaa kevään jatkoa ja tsemppiä sinne ulkomaille!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

*a ja ok

Siis tietysti a ja o. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, no tuo rajanveto kuulostaa jarkevalta! Muistan esimerkiksi sen kerran, kun Yummy-blogia kirjoittava Jenni sai potkut toistaan Harrodsilta jonkun asian takia mita kirjoitti blogiin, josta joku lukija sitten oli ottanut yhteytta Harrodsiin ja valittanut. Ja nykyaan saa olla niin varovainen, kun on linkedinit ja muut, joista napparat (hullut) kylla loytavat tiedot jos haluavat. Itse tykkaan lukea blogeja joissa ura on esilla, niita on vain aika vahan (varmaan osaksi yllamainitun syyn takia), pidan niita inspiroivina (mukaanlukien sinun blogiasi) :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos kauniista sanoistasi, mieltä lämmittää kuulla tuo. :)

Niin ja pahoittelut, että vastaan vasta nyt - tämä viikko on nimittäin ollut todella hektinen.

Olen täysin samaa mieltä kanssasi eli mielelläni itsekin lukisin muiden blogeista niitä, mutta ymmärrettävästi nykyisin LinkedInien ja googlauksen päivinä on parempi olla hieman varuillaan. Oletko muuten tutustunut Tanja Pihan Fashion Meets Business-blogiin? Jos et, niin suosittelen lämpimästi.

Joka tapauksessa aurinkoista huhtikuuta! :)