tiistai 4. maaliskuuta 2014

Keväinen Helsinki ja inspiraatiota etsimässä Prinsessa Dianalta, Richard Bransonilta ja Steve Jobsilta

Paljon tapahtuu kaiken aikaa, mutta valitettavasti aika tuntuu olevan kortilla. Blogin viettäessä hiljaiseloa suosittelen kurkkaaman Instagram-tilini puolelle tänne. Instaan päivitän kuulumisiani päivittäin. Kevät on saapunut Helsinkiin aikaisin, mikä saa kaltaiseni toukokuun alun lapsen iloitsemaan valon lisääntyessä ja mielen virkistyessä.
 photo 20140301_170913.jpg
 photo 20140301_171025.jpg
Tekoturkistakki: Ellos, laukku: Louis Vuitton. vyö: Dolce & Gabbana, hattu: kirppis
Fake fur coat: Ellos, bag: Louis Vuitton, belt: Dolce & Gabbana, hat: second hand

Kevät on paitsi mielen virkistymisen, myös uudistumisen aikaa ja itse olen ainakin pimeän talven jälkeen inspiraation tarpeessa. Olenkin viime aikoina katsonut paljon erilaisia dokumentteja ja elokuvia lukemisen ohella. 

Virginin Richard Bransonin dokumentista jäi päällimmäisenä mieleen tietynlainen räväkkyys vallitsevia yhteiskuntarakenteita vastaan: uskalletaan erottua joukosta, kulkea omia polkua ja shokeeratakin välillä.
 photo quote_passionate-square-18704.jpg

Prinsessa Dianasta tehtyä elokuvaa katsoessani herkistyin kyyneliin asti. Toivoisin, että jokainen voisi säilyttää sydämessään dianamaisen herkkyyden ja empatian.
 photo onlydowhatyourhearttellsyou.jpg

Ashton Kutcherin tähdittämä Jobs-elokuva oli itselleni tietynlainen pettymys elokuvallisesti, mutta Applen ja Steve Jobsin historiallisena kuvauksena varsin osuva. Jobs on itselleni aika ristiriitainen henkilö: hän ei ollut hyväntuulinen kuten Branson tai lämmin kuten Prinsessa Diana. Jobs oli kuitenkin innovatiivinen nero ja kameleontin tavoin hän sopeutui jokaiseen tilanteeseen, mitä ei voi kuin ihailla.
 photo posted-quotes-and-thoughts-steve-jobs-59103.jpg

Inspiroivaa loppuviikkoa kaikille!

A lot happens all the time, but unfortunately there is not always enough time for blogging. When it gets quieter in the blog, I recommend you to follow my Instagram, which I update daily. Welcome to take a peek!

Spring arrived early to Helsinki Finland this year, which feels good after a dark winter. Spring is also a period for reformations and new ideas. Lately I have been watching inspiring documentaries and movies of Virgin's Richard Branson, Princess Diana and Apple's Steve Jobs. All of them inspired in different ways and gave a lot to think about, which is always positive. Have an inspiring week everyone!

0 kommenttia :