sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Leppoisa lauantai Café Ursulassa ja drinkeillä ravintola Loisteessa

Minulla on ollut pitkä viikonloppu, sillä perjantaina vietin viime vuoden pitämätöntä kesälomapäivää. Pitkä viikonloppu on tehnyt todella hyvää kaiken viimeaikaisen paikasta toiseen juoksemisen ja aamusta iltaan ohjelmalla täytettyjen päivien jälkeen. Hyvään viikonloppuun kuuluu hyvässä suhteessa lepoa, aktiviteetteja, sosialisointia ja mielellään myös liikuntaa. Nyt onkin taas enemmän energiaa arkea varten.

Mikä olisi mukavampi tapa viettää lauantaita kuin kahvittelemalla ystävän ja tyttäreni kanssa Kaivopuistonrannassa Café Ursulassa. Kaupan päälle saa vielä hyvän mielen, sillä Ursulan tuotot annetaan hyväntekeväisyyteen äitien, vanhusten ja lasten hyväksi.
 photo IMG_6726_zps6053bfe5.jpg photo IMG_6728_zpsadfc152b.jpg

Toinen ystäväni täytti hiljattain vuosia, joten vietimme hänen syntymäpäiviänsä ensin drinkkien merkeissä ravintola Loisteessa ja sen jälkeen tanssimalla Cubassa. En ole aikoihin käynyt yökerhoissa, joten teki hyvää päästä tanssimaan kaupungin sykkeeseen viiden naisen ja syntymäpäiväsankarin poikaystävän voimin. Tosin vanhuus ei liene kaukana, sillä aivan yhtä mukavaa oli mielestäni päästä kotiin jo yhden jälkeen nukkumaan. :D
 photo IMG_6730_zps4453a6d9.jpg
 photo IMG_6742_zps0225b294.jpg
Paita: Vero Moda, kello: Just Cavalli, laukku: Louis Vuitton, shortsit: Zara
Blouse: Vero Moda, watch: Just Cavalli, bag: Louis Vuitton, shorts: Zara

Syntymäpäiväsankarin kanssa.
 photo IMG_6741_zpse6f511a3.jpg

Tyypillinen näky nykypäivänä: vähintään osa seurueesta näprää älypuhelintansa. :D
 photo IMG_6748_zps632c03f5.jpg

Itse olen myös miltei pelottavan addiktoitunut älypuhelimeeni, joskin tässä hyvä esimerkki miksi sitä painellessa olisi hyvä miettiä hetki ennen send-nappulan painamista. Eräs rovaniemeläinen tuttuni, jota en ole nähnyt vuosiin alkoi jutella minulle Facebookissa kuulumisten vaihdon merkeissä. Vahingossa vauhdilla painoin ihastuneen sydänhymiön hänelle vastaukseksi. Oli siinä mies varmaan aika ihmeissään, kun ei olla vuosiin nähty ja minä innostun heti ihastuneita sydänhymiöitä lähettämään ennen kuin edes tervehdin takaisin. :D Osaan kyllä olla melkoinen säheltäjä välillä puhelimeni kanssa, vaikka nyt tuo jo naurattaa ja onneksi kuulumisetkin saatiin tuon jälkeen vaihdettua.
 photo IMG_6784_1_zps301dead8.jpg

Mukavaa uutta viikkoa kaikille ja varokaa älypuhelimella kiiressä naputellessa, varsinkin autocorrect osaa olla todella vaarallinen välillä!

I have had a long weekend with rest, socializing and activities in a good combination. Rest has been highly appreciated as my schedule has been pretty hectic and demanding lately. Now I have more energy again. What could be better Saturday than meeting a friend at a cafeteria in the afternoon and later having a girls night out over some drinks and dancing? I am such a lucky girl to have so great and dear friends in my life.

I am quite addicted to my smart phone. I keep my iPhone close to me 24/7, but sometimes it would be better to be more careful with it. An acquaintance, whom I haven't met in years started talking to me at Facebook. Accidentally I replied to him with a heart eyed smiley. He must have been very surprised: we have not seen in years and before I even say 'hi' back, I start sending him hear eyed smileys like I had a crush on him. :D Now that whole thing makes me laugh, but still I better be more careful with my smart phone and be aware of autocorrect too, which can also lead to humiliating situations, haha. :D 

2 kommenttia :

Anniina kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa! Nyt on taas tullut blogien suhteen taukoa, mutta aina kun käyn, niin yritän jättää edes pienen viestin.

Joo, tai älypuhelimen näpräys on kyllä sellanen juttu että :)! Tiedätkö, mulla on edelleen sellanen iki iki vanha Nokia "simpukkapuhelin" (vai miksi niitä sanotaan). Ihan kauheeta! En koskaan kehtaa ottaa sitä ihmisten ilmoilla esille, tai jos on pakko, niin peittelen visusti käsillä. Ei Kai ihan normaalia tämäkään ;) Hyvää työviikkoa Sulle Ilona :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Moikka Anniina, tosi kiva, kun jätit kommenttia. :) Olenkin miettinyt välillä, mitä sinulle kuuluu - toivottavasti hyvää!

Itse en kyllä selviäisi arjessa ilman älypuhelinta. Mullahan on kaikki siellä: sähköpostiin synkronoitu kalenteri, työmailit, privaattimailit, Facebook, Whatsapp, Viber, Twitter, Instagram, verkkopankkien mobiilisovellukset, Sports Tracker lenkkeilyä varten, Spotify musiikin kuuntelemiseen, Reittiopas julkisen liikenteen tsekkaukseen ja vaikka mitä muuta. Jos puhelin katoaisi, niin olisin hukassa. :D Sen lisäksi yksi ei riitä, vaan mulla on kakkospuhelinkin yleensä aina mukana, haha.

Mielestäni älypuhelin on elämää ja arkea todella paljon yksinkertaistava esine, joskin välillä sitä tulee kieltämättä räplättyä liikaa. Lisäksi välillä tekee tosi hyvää laittaa se äänettömälle ja olla koskematta siihen ollenkaan. :)

Ihanaa maaliskuun jatkoa sinulle!