lauantai 16. lokakuuta 2010

Kiireetön viikonloppu ja etsinnät tuottivat tulosta

Mukavaa lauantain aamupäivää! Meillä on menossa kiireetön ja rentouttava viikonloppu Isabellan kanssa. Eilen töistä ja päiväkodista tultuamme kiertelimme vähän kaupungilla (ostamatta mitään muuta kuin ruokaa, hyvä mie) ja törmäsimme pariin ystävään. Illemmalla kotiin tultuamme lauloimme innoissamme Singstaria, jossa Bellan suosikki on yhä Leevi and the Leavingsin Pohjois-Karjala.

Tänään myöhäiseksi aamupalaksi nautin ihania mozzarella-tomaatti-pesto-ruisleipiä. Mie rakastan pestoa, joten sitä pitää laittaa reilulla kädellä, kuten kuvastakin näkyy.
Image and video hosting by TinyPic

Jälkkäriksi teki mieli jäätelöä, joskin tuosta vanhan ajan vaniljajäätelö, lakritsikastike ja kermavaahtoyhdistelmästä tuli vähän liiankin makea.
Image and video hosting by TinyPic

Ihan kohta olemme lähdössä ulkoilemaan. Isabella on jo innokkaana valmiina.
Image and video hosting by TinyPic

Sitä ennen esittelen kuitenkin hieman päivän asua sekä etukäteisjoululahjaani. Aiemminhan mainitsin, että en tarvitse syksyksi tai talveksi yhtään mitään muuta kuin pitkävartiset nahkahanskat, joita yritin etsiä pitkin poikin Jyväskylää tuloksetta. Isabellan Tukholmassa asuva isoisotäti oli kuullut etsinnöistäni ja ihanana sekä superystävällisenä ihmisenä oli löytänyt länsinaapuristamme  etsimäni. Posti toikin Nordiska Kompaniet kääreissä pitkävartiset nahkahanskat, jotka ovat pehmeää lampaan nahkaa ja hyvin lämpimät villavuoren ansiosta. Suurkiitos vielä aina niin tyylikkäälle ja chic:lle Isben isoisotädille!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Ruutupaita: Tommy Hilfiger, tekonahkahousut: KappAhl, nahkahanskat: Nordiska Kompaniet / Tukholmasta ja aurinkolasit: äidin vanhat.

Nyt ulkoilemaan ja leikkipuistoon, jonka jälkeen illemmalla olemme Isabellan kanssa menossa ystäväni luo porukalla laittamaan ruokaa. Mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

0 kommenttia :