tiistai 5. lokakuuta 2010

Kirppislöytöjä ja jumppaneito

Ciao!

Viime päivinä on sattunut ja tapahtunut enemmän kuin yleensä monen kuukauden takana ja minulla on kerrottavaakin. Nyt olen kuitenkin aivan rättiväsynyt, joten esittelen vain pikaisesti sunnuntain kirpputoriostokseni sekä meillä majailevan pienen jumppaneidon.

Tälläisiä second hand -löytöjä mie siis tein. Ylhäältä vasemmalta: Rils neule 4,5e, Zara pitsipaita 1,5e ja Creblét ulkoilu-/lenkkitakki 2e. Alhaalta vasemmalta: Twist & Tango polkadot paita 3e, Esprit poolopaita 2e ja Your Face jakku 6,95e.
Photobucket

Mie tunnetusti tykkään liikunnasta ja treenailuista, enkä ole ainut meidän taloudessamme. Tässä jumppailee Isabellla.
PhotobucketPhotobucket

Yritän tulla kirjoittamaan huomenna lisää, sillä minulla on iso kasa kuvia näytettävänä ja tarinoita kerrottavana. Mukavaa viikon ja lokakuun jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia :

Henskis kirjoitti...

Hei missä kirppiksillä tykkäät yleensä käydä? :)

ilonasi kirjoitti...

Henskis: Mie käyn yleensä Centrumissa, joka on siinä ihan keskustassa Kolmikulman lähellä tai sitten Seppälän kirpputorimarketissa. Ja pari kertaa olen käynyt Palokan SPR:n Kontissa, mutta se on aika kaukana, kun minulla ei ole autoa.

Sen sijaan esimerkiksi Fida (oli ennen Väinönkadulla, nyt Tapionkadun Siwan vieressä) on ollut suuri pettymys! Rahat menevät kyllä hyvään tarkoitukseen, mutta hinnat ovat ihan älyttömät. Esimerkiksi joku H&M perusmekko, joka on uutena maksanut varmaan 19.95-24.90e maksoi siellä käytettynä NELJÄTOISTA EUROA! Ihan tajuton hinta jostain käytetystä henkkamaukka trikoomekosta.

Mutta siis Centrumista ja Seppälän kirpputorimarketista tekee välillä löytöjä, vaikka on sielläkin osa hurjissa hinnoissa - onneksi kuitenkin suht pieni osa. :)