keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Pieniä ja suuria uutisia

Suht täyspäiseksi ihmiseksi, mie käyttäydyn välillä kaikkea muuta kuin rationaalisesti. Esimerkiksi maanantai-iltana kaveripoikani tullessa meille kylään, innostuimme juttelemaan niin, että aika vain vilisi. Mie kyllä rakastan keskustella ja väitelläkin kaiken maailman asioista. En kuitenkaan tiedä mitä järkeä on maanantain ja tiistain välisenä yönä pohtia kello 2.30 sitä olisimmeko olleet valkoisia vai punaisia Suomen sisällis-vapaus-veljes-luokka-kansalaissodassa (tai miksi sitä haluaakaan kutsua) vuonna 1918, kun seuraavana aamuna pitäisi olla skarppina kirjoittamassa työsopimusta. 

Photobucket

Nyt on kuitenkin nimet paperissa ja mie aloitan ensi maanantaina. En voisi olla enemmän innoissani! Kauhean tarkasti en voi salassapitosopimusten yms. vuoksi kertoa, mutta pääsen tekemään eräälle yritykselle Japaniin suuntautuvaa franchising-liiketoiminnan mallia ja esiselvitystä.

Photobucket

Aluksi tehtävä on määräaikainen pätkätyö, mutta jos hanke ottaa tosissaan tuulta alleen, niin minulta kyseltiin jo kiinnostaisiko jatko ja haluaisinko tehdä toisen graduni palkasellisena yritykselle. Siitä on kuitenkin vielä aivan liian aikaista innostua, koska kaikki on vielä niin epävarmaa. Sitä paitsi ei gradun teko ole vielä edes ajankohtaista, kun olen aloittanut toisen tutkintoni teon vasta maaliskuussa. 

Photobucket

Joka tapauksessa mie olen aivan über innostunut ja iloinen nyt tästä saamastani pätkätyöstä, koska pääsen osallistumaan todella mielenkiintoiseen projektiin ja laatimaan kiehtovaa kansainvälistä liiketoimintamallia. Vähän kyllä jännittääkin, mutta hyvällä tavalla. :)

Photobucket

5 kommenttia :

Fantome kirjoitti...

Paljon onnea mielenkiintoisen työpaikan johdosta!

Voih, mäkin tykkäisin kovasti pohtia syvällisiä ja omituisia juttuja yömyöhälle asti. Harmi vain, ettei elämässäni oikein tällä hetkellä ole ketään, kenen kanssa tuota harrastaa. :/

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, onnea !

n

ilonasi kirjoitti...

Fantome:

Voi kiitos! Miekin olen aivan tosi innoissani, koska tosiaan en ole ollut töissä toukokuun jälkeen ja olen hakenut ja hakenut oman alan töitä, joten mukava että viimein nappasi. Tai siis aloin olemaan siinä pisteessä, että melkein iha mikä vain vähänkään koulutustani vastaava työ, niin otan sen. Koska olen tässä elätellyt kauhuskenaariota, että jouluun mennessä olisi varmaan ollut pakko mennä tyyliin kaupan kassalle tms., jos ei mitään saa ennen sitä. :D

Tarkennan siis vielä sen verran, että mie arvostan kyllä kaikkia töitä, enkä suinkaan väheksy kaupan kassoja (olen sitä itsekin tehnyt monta vuotta ja paljon muutakin), mutta kyllä mie valmistuneena maisterina mieluiten tekisin jotain, jossa voisin hyödyntää edes jollain tavalla koulustani.

Apua, mitähän romaania mie taas eksyin selittämään, sori! :D Joka tapauksessa, mukava kun jätit kommenttia ja toivottavasti siekin löydät pian elämääsi jonkun ystävän, jonka kanssa pohtia syvällisiä ja omituisia juttuja yömyöhälle asti. Se on nimittäin kivaa, ainakin välillä.

N:

Kiitos ystäväiseni! <3 Ja hei mie soitan sulle tällä vkolla, jos katottas sitä meän visiittiä sun luo lähiaikoina?

Anonyymi kirjoitti...

soitetaan <3

n

ps. bellan ilme uudessa postauksessa sai ison hymyn aikaan !

Salice kirjoitti...

Oi, nyt vasta luin viimeiset päivitykset ja täällähän oli hyviä uutisia! Hurjasti onnea työpaikasta!!
P.S: Illalla nähdään ;)