lauantai 22. tammikuuta 2011

Isabella ilmeilee ja Ilona nauraa

Täällä vietetään lapsivapaata viikonloppua muuttolaatikoiden ja pakkaamisen keskellä. Eilen olin eräissä bileissä, mutta tänään olen vain nähnyt pikaisesti ystävääni sekä hänen poikaystäväänsä, mutta muuten vain hengaillut kotona yksin. Olen katsonut Svenska Hollywoodfruar'ia internetistä (Anna Ankan tanskaa muistuttava skånelainen murre on hyvää kuullun ymmärtämisharjoitusta!) ja syönyt karkkia kotivaatteissa. Rentouttava ja nollaava lauantai siis kyseessä. Sosiaalisena ja energisenä ihmisenä mie rakastan ihmisten seuraa ja tekemistä, mutta välillä on silti vastapainona ihana vain olla möllöttää omassa seurassansa.

Eilen iski ensimmäistä kertaa todella tajuntaan, että ensi viikolla mie muutan Helsinkiin, tuntui haikealta ja vähän itketti. Kotimatkalla juhlimisen jälkeen kävelin keskustassa ympäriinsä muun muassa kirkkopuiston, Forumin, matkakeskuksen ja kävelykadun läpi. Ikään kuin hyvästelin Jyväskylän, jossa olen asunut lähes 4,5 vuotta ja niihin vuosiin mahtuu todella paljon erilaisia muistoja. Niin hyvässä kuin pahassakin, mutta ainakin elämässä on tapahtunut todella paljon ja olen saanut kokea mahtavia asioita.

Otsikkoon viitatakseni, niin otimme valokuvia yhtenä päivänä. Niissä Isabella innostui ilmeilemään ja mie lähinnä nauramaan tyttärelleni.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
 Jakku: Amisu / Tallinnasta, paita: Seppälä, housut: Zara ja vyö: kirppis

This weekend I've been both outgoing and staying by myself. On Friday I went to a party but today I've been just chilling, taking it easy and relaxing, which is nice. I'm a social and enthusiastic person, but still I want to take time for myself occasionally. Yesterday it also hit me that within a week, I'll move to an another city (Helsinki) from Jyväskylä and I was feeling emotional. I've lived in Jyväskylä for 4½ years now and had so many experiences during that time. Some have been bad and some have been good, but hey that's life and at least I've trully lived it! 

Some days ago we were taking pictures, which meant that Isabella was making funny expressions with her face and I was mostly laughing at my daughter, whom I love very much. <3

4 kommenttia :

mamziki kirjoitti...

Kummia nuo anonyymin kommentit. Saahan sitä muuttaa mihin tahtoo ja sitten taas takaisinkin, jos taas huvittaa. Kerranhan sitä vain elää. Kuulostaisi hieman katkeralta tuo kommentti minun makuuni ;)

Itsekin muutin pohjoisemmasta Helsinkiin ja viihdyin oikein hyvin. Varmasti sinäkin ja tyttösi. Vaaleana aitona ihmisenä kyllä voi olla kosija-ehdokkaita ja olen ymmärtänyt että sinäkään et ole kovin "hakemassa" ketään niin kannattaa pitää varansa, vaaleat pohjoisen neidot voidaan äkkiä yrittää kaapata mukaansa :D

Kaikkea onnea teille. Pidän blogistasi, jatka samaan malliin.

Anonyymi kirjoitti...

En voi sille mitään mut ihmettelen mitä sulla ja sun lapsellasi on päällä?? Mikä tuo sun raitableiseri ja kauluspaita??? Ja sun lapsesi tipunkeltainen paita ja ne housut?? Olisit edes laittanut muksusi tukan kauniisti vaikka sen näkee kyllä että olette juuri tulleet kotiin ja tukka ollut pipon alla mut silti. Ottaisit kauniita kuvia kun kerran postaat niitä kaikkien nähtäväksi. Ja jotkut kivat leggingsit sun tytöllesi eikä tollasia tuhnuverkkareita :D
Väriyhdistelmät ovat jotain aivan karseaa!!

Ei mitään violettia, keltaista ja vaaleanpunaista sekasotkua pidä yhdistää! Eikös tämä ole osittain tyyliblogi? Ainakin esittelet vaatteitasi ja voin sanoa että muutaman kerran olet onnistunut vaatevalinnoissasi.

Söpö tytär sinulla muuten ja itsekin olet söpö mutta kun näköjään makua ei ole niin ei ole :/

amf8 kirjoitti...

:O siis.. onko toi yllä oleva ano tosissaan. Ei voi olla totta.... Mun piti tulla kommentoimaan jotain ihan oikeaakin mutta järkytyin tosta niin että unohdin kokonaan mikä juttu se oli! huhhuh..

ilonasi kirjoitti...

Mamziki: Heh, repesin kommentin loppuosalle. :D Mutta joka tapauksessa kiitos mukavasta kommentistasi ja tervetuloa jättämään viestiä toistekin.

Anonyymi: Tästä on nyt jankattu monta kertaa aiemminkin ja mie vastaan saman kuin aiemminkin. En ehkä panosta Isabellaan (tai omaanikaan) pukeutumiseen aina, mutta ei se olekaan elämäni päätarkoitus. Lisäksi haluaisin korostaa sitä, että mie en suinkaan oo ainut ihminen, joka neidin pukee tai päättää vaatteista. Esimerkiksi nuo kuvat on otettu juuri kotiin tultaessa alkuillasta ja se on ensimmäinen hetki, kun olen Isben juuri tuona päivänä nähnyt. En siis ole ollut aamulla pukemassa tms. :)

Muiden pukijoiden lisäksi 3-vuotiaalla tyttärelläni on jo paljon omaa tahtoa, mitä hän halua päällensä pukea ja hänen pukeutumistaan eivät rajoita "muotisäännöt", vaan värejä ja kuoseja voi huoletta sotkea keskenään - ja hyvä niin!

Ps. Bleiseri ja kauluspaita kuuluvat työvaatteisiini ja ite mie niistä pidän. Oli mulla sitten makua tai ei, mutta oma maku paras maku. Toki sullakin on oikeus omaan mielipiteeseen ja sen kertomiseen, poikkea toki toistekin kommentoimassa. :)

Amf8: Ilmeisesti oli. En toki oleta, että kaikki kommentit olisivat positiivisia yms., mutta huvittaa kuin tasaisin väliajoin joku inisee Isben pukeutumisesta. Hyvänen aika, hän on 3-vuotias pikkutyttö! Lisäksi päiväkoti- ja kotivaatteista mie en oo kovin tarkka, mut kyl mie aina katon et juhlissa ja kaupungilla on siistit vaatteet.

Joka tapauksessa kiitos Amf8 kommentistasi ja kiva kun jaksat niitä aina jättää!