torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaisen kunniaksi joulumuistoja

Ensimmäisen kerran 2,5 viikkoon olen omassa kodissa Jyväskylässä ihan kaikessa rauhassa. Olen koko joululoman ja alkuviikon reissannut ympäri Suomea, juossut paikasta toiseen sekä nähnyt paljon kavereita ja ystäviä. Eilen illalla tullessani Helsingistä kotiin kymmenen jälkeen tuntui siltä, että nyt mie haluan olla hetken aloillani.

Nyt kuitenkin loppiaisen kunniaksi joulumuistoja. Riisuin joulun kotoakin jo pois - nyt on keväällä tilaa tulla! Olisin halunnut laittaa uudesta pikkusiskostani Xin Linasta ja omasta tyttärestäni Isabellasta satamiljoonaa kuvaa, mutta yritin karsia. Aika monta näitä kuvaa joka tapauksessa tuli, mutta se lapsirakkaalle ja perhekeskeiselle ihmiselle kuten mie sallittakoon.

Pohjanmaan mummolassa lahjojen jako I. Nuo punaiset "rusetit" joulukuusessa ovat muuten Bellan tekemiä ja taustalla näkyvät neidin kaksi- ja kolmevuotis kuvat.
Photobucket
Photobucket

Bellan hartain toive joululahjaksi oli jojo, ja koska Pukki ei ollut löytänyt kuin ammattimaisen Pro-Jojon niin sillä mentiin.
PhotobucketPhotobucket

Jouluaattona isän luona Lapissa maalla Vilhelmiina lämmitti saunan. (Unohdin kamerani äidille, joten lainasin isäni kameraa, jota en oikein osannut käyttää. Eli asetukset ovat pielessä ja kuvat vähän hassuja.)
PhotobucketPhotobucket

Suurin osa ajasta meni ihastellessa ja hoitaessa kolmen kuukauden ikäistä kiinalais-suomalaista siskopuoltani. <3
Photobucket

Täti siskontyttönsä sylissäPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kunnes saapui odotettu vieras eli Joulupukki!
Photobucket

Jännittynyt Bella ja Vilhelmiina-siskoni.
Photobucket

Isi. <3
Photobucket

Lina ensimmäisenä jouluna ensimmäistä kertaa Joulupukin sylissä, mutta neiti vain nukkui.
Photobucket

Isommat tytöt pääsivät myös Pukin syliin. Isabella kieltäytyi painokkaasti tulemasta. Taustalla muuten seinällä "äitipuoleni" Xin ja iskä.
Photobucket

Mummola II lahjat (ja sitten oli vielä kolmaskin lahjakasa äitini luona.) Isbe taisi olla itsekin hämmästynyt saamastaan lahjamäärästä.
Photobucket

Olin miekin ollut kiltti.
Photobucket

Ja pikkuveljeni Vili.
Photobucket

Nykyajan lapset eivät tiedä edes mitä keppihevosella tehdään. Isben ensireaktio oli alkaa pestä sillä lattiaa.
Photobucket

Joten äidin piti näyttää mallia, miten keppihevosella ratsastetaan.
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Daddy's Angels ja Isabella.
Photobucket

Minulla oli varsin tunnelmallinen ja ihana joulu perheeni parissa, harmi vain että kaikki läheiset ja rakkaat eivät olleet ympärilläni.
Photobucket

Joulu meni siis rauhallisissa merkeissä perheen kanssa, mutta tapaninpäivän iltana menikin sitten sitäkin lujempaa kaverien kera baarin juhlahumussa entisessä vakioyökerhossani Tivolissa Rovaniemellä...

Finally I'm back in my own home in Jyväskylä after all the travelling. Last evening when I got home from the capital of Finland Helsinki at 10 pm., I thought that now I'll be still in spot at least for a while. Anyway, above there are finally pictures from my lovely Christmas.

0 kommenttia :