keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Sain töitä tuotepäällikkönä ja muutan Helsinkiin + Huuto.net ale

Blogihiljaisuuteen on syynsä, sillä minulla on ollut sellainen hulabaloo, kiire ja asioiden hoitamisvimma menossa. Sain nimittäin uuden työn eli aloitan tuotepäällikkönä eräässä yrityksessä 1.2 ja mie muutan siis Helsinkiin reilun viikon päästä. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että pää on vielä pyörällä kaikesta. Onneksi tärkeimmät seikat eli asunto ja päiväkotipaikka Isabellalle ovat jo löytyneet. Nyt täytyy vain alkaa pakata apinanraivolla tavarat laatikoihin, mikä ei ole mikään läpihuutojuttu, koska asumme lähes 80m2 neliössä. :D 

Piti sitten tämäkin päivä nähdä, että tämä Lapin tyvär muuttaa Helsinkiin! Mie en ole halunnut pääkaupunkiseudulle kuin kuutos-seiskaluokalla, jolloin suunnitelmana oli Kallion ilmaisutaidon lukio ja sen jälkeen Teatterikorkeakoulu (halusin tuolloin siis näyttelijäksi). Olen nimittäin sen verran vastarannan kiiski, että kun lukioaikoina lähes kaikki halusivat Lapista Helsinkiin, niin mie olin "muka erilainen ja tiedostava" ( :D ), että en harkinnutkaan opiskelupaikkaa sieltä.

Terveisiä haluaisin lähettää vielä sille anonyymille, joka oli vuosi sitten kommentoimassa asiantuntevana milloin mistäkin. Milloin puin kehitysvammaiselta näyttävän tyttäreni ryysyihin, milloin taas itse näytin halvalta sutturah*rolta, nostin itseni jalustalle ja olin egoistinen luuseri, jonka maailmankatsomus on mätä sekä tyylitajuton pyrkyri yms. Selailin pari päivää sitten blogini vanhoja merkintöjä ja ko. anonyymilta tämä  kommentti osui silmään:

"Toivon, että tulevaisuudessa laskeudut sieltä korokkeeltasi meidän muiden joukkoon, ehkä silloin sinusta on työskentelemään muuallakin kuin vain Pohjois-Suomessa, jossa ei niin paljon osaajia ole. Pääkaupungissa osaajia löytyy jokaisessa kategoriassa. Jos ymmärrät omat normaaliutesi, ehkä sinusta on muuttamaan tänne pääkaupunkiseudullekin."

Toivottavasti mie siis nyt olen laskeutunut maanpinnalle ja olen valmis pääkaupunkiseudulle! ;)
PhotobucketPhotobucket
Kuvat tulevasta uudesta "kotikaupungistani" viime viikolta.

Ps. Huuto.netissä muuton takia nyt super ale: Osta 2 kohdettani, maksa vain 1! Saat siis edullisimman kaupan päälle. Postikulut määräytyvät toki kahden kohteen painosta. Kohteet löydät täältä - toimi nopeasti.

Sorry that I've been posting so rarely lately. But there is a good reason for that! I got a new job as a product manager in a corporation / firm, which is in Helsinki. That means that I'm moving from Jyväskylä (in Central Finland) to the capital next week and I'm extremely busy with all the packing and arranging things. Anyway, I'm excited yet slightly nervous too. Pictures are from my soon-to-be new "hometown" Helsinki from last week.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi hah, mua niin naurattaa tuo kommentti :D

Onnea työpaikasta ja tsemppiä muuttohommiin!

Heidi

E. kirjoitti...

hurjasti onnea uuden työn johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta työstä & tsemppiä muuttopuuhiin!
-Karo-

Henskis kirjoitti...

Onnea oikein paljon uudesta työstä! :)

ilonasi kirjoitti...

Kiitos teille kaikille työonnitteluista ja tsempeistä! :)

Heidi, muakin vähän nauratti toi kommentti. Etenkin näin jälkikäteen lukiessa, kun oli saanut töitä Helsingistä. En ylipäätänsä ymmärrä mistä se anonyymi sillon vetäs ton kommenttinsa, koska en ollut puhunut mitään pääkaupunkiseudusta tms. No meitä on moneen junaan.