keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Himokas lappilainen ja rästiasu

Mie olen taas hyvin paljon menossa ja tulossa paikasta toiseen. Olen varmaan hokenut tätä kyllästymiseen asti, mutta valoisina kesäpäivinä todella tuntee olevansa elossa ja energiaa on aivan toisella tavalla kuin esimerkiksi talvella. 

Törmäsin Iltasanomien tai Iltalehden verkkosivuilla mielenkiintoiseen uutiseeen, joka ainakin itsessäni herätti suurta hilpeyttä. Suomi ja sen kansalaiset brittiläisen opaskirjan mukaan.
Photobucket

Tämä asu on jäänyt rästiin toukokuulta, joten tässäpä se. Kuvasarja demonstroi myös Isabellan ja minun kamppailua ruusuista sekä neidin Linannmäeltä klovnilta saamaa ilmapalloa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Tekonahkahousut / Fake leather pants: Gina Tricot, paita /shirt: Zara, kello / watch: DKNY

2 kommenttia :

Business Woman kirjoitti...

Olet kyllä ihana rohkea pukeutuja! Työssä voi sekä näyttää hyvältä, että olla fiksu - yhtä aikaa. Terveisin toinen lappilainen;)

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos Business Woman kehuistasi. Tässähän ihan punastuu. Mie oon täsmälleen samaa mieltä tuosta työpukeutumisesta, tosin tämä asu oli jonakin viikonloppuna eli vapaa-ajalla päällä. Vielä en ole siis uskaltautunut nahkahousuissa töihin. :D

Niin ja olen varmaan sanonut tämän jo aiemmin, mutta blogisi ja asusi ovat minulle suuria inspiraation ja motivaation lähteitä. Jatka samaan malliin!