maanantai 18. heinäkuuta 2011

Multitasking ja pukeutumisinspiraatiota

Huh, viime viikko oli kyllä aikamoinen! Onneksi sain erään esseen valmiiksi alkuviikosta (ja nyt siitä on tullut jo kurssimerkintä ja opintopisteetkin), koska loppuviikolla Isabella sairastui juuri pahimpaan kiireaikaan töiden kannalta. Siispä torstaina suunnattiin neidin kanssa yhdessä toimistolle tekemään yksi raportti ennen lääkäriin menoa. Multitasking oli ehdottomasti päivän sana, sillä en ole ennen vääntänyt toisessa tietokoneen ruudussa Exceliä ja makroja, kun toisessa ruudussa on pyörinyt Pikku Kakkonen Yle Areenasta. Lisäksi sähköpostia ja puheluita tuli kaiken aikaa. Hieman vaati keskittymiskykykä, mutta siitäkin selvittiin. Loppupäivä ja perjantai menivät pikkutoipilasta hoitaessa sekä etänä töitä tehtäessä kannettavan ja puhelimen kanssa.

Ja jottei elämä menisi liian helpoksi, niin juuri samoihin aikoihin hajosivat myös rattaat, joita autottomana pitkiä matkoja kävelevänä pienen lapsen äitinä ehdottomasti tarvitsen. Viikonloppuna sammua pimahti oma kannettavani, joka ei ole sen jälkeen enää mennyt päälle. Eli taitaa olla uuden kannettavan osto edessä. Eniten huolettaa, että miten saan kaikki valokuvat ja muut tärkeät tiedostot talteen, koska vain osa on tallessa muistitikuilla yms. Itse asiassa juuri pari viikkoa sitten mietin ulkoisen kovalevyn ostoa, joka sitten jäi ja nyt on liian myöhäistä. Luonnollisestikaan ei ole kahta ilman kolmatta, joten pyykinpesukoneemme päästelee sen verran epäilyttivä ääniä, että taitaa ostoslistalla rattaiden ja kannettavan lisäksi olla pian myös uusi pesukone. Huokaus.

Onneksi elämässä on aina myös positiivisia puolia ja ihania asioita. Nimittäin Isabella voi jo lääkekuurin ansiosta paremmin ja viikonloppuna saimme nauttia rakkaiden ystävien seurasta. Ensin neidin eräs kummitäti saapui Turusta luoksemme yökyläilemään. Ohjelmassa oli ulkoilua, leikkipuistoilua, rentoa yhdessäoloa, shoppailua, ruoanlaittoja, leipomista ja leffan katselua. Sitten sunnuntaina näin paria muuta ystävää ja illan vietin pelaten korttipelejä saksalaisen kaverini kanssa. Opetin hänelle sekä suomalaisen että ruotsalaisen Maijan ja hän taas opetti minulle Mau-pelin, joka muistuttaa meidän Unoa. Meillä oli tosi hauskaa, vaikka silti olisi taas voinut käyttää enemmän järkeä, eikä pelata korttipelejä ja keskustella yömyöhään, kun tänään oli kuitenkin aikainen herätys töihin. :D Onneksi valoisina kesäaamuina ei väsytä samalla tavalla kuin pimeinä talven pakkasaamuina.

Bloggaaminen on nyt aika epäsäännöllisestä siihen asti, kun saan uuden kannettavan käyttööni - ellen sitten innostu iPhonella mobiilibloggaamaan. Tässä vielä kuvat Kate Mossista ja Cameron Diazista tuomaan pukeutumiseen inspiraatiota.
PhotobucketPhotobucket
Kuvat: täältä.

I don't have much time, so here's a short summary. Last week was extremely hectic and full of multitasking. I finished my exam for one course, Isabella got sick, I had to do certain reports with Excel and Macros on one computer screen and Isabella watching cartoons on the another computer screen, take care of my sick child and work in the same time at home via phone and laptop. Then our stroller broke in the same time and I desperately need strollers since I don't have a car, I walk a lot and I have a small child. Then in the weekend by laptop also suddenly just crashed down and hasn't been working ever since. And naturally two doesn't come without a third, so our washing machine is making odd sounds which predict that it will be broken soon too. So in the shopping list there are new laptop, new stroller and new washing machine, yey! :P

Luckily there are always positive things in life as well. For example one of Isabella's godmothers  / one of my dearest friend came to visit us to Helsinki from Turku and we had awesome time while hanging out, going to playgrounds and parks, cooking and baking together, watching a movie etc. After she left, we spent Sunday meeting more friends and socializing. Last night I played card games with a German friend. I taught him some Finnish card games and he taught me German ones. We had so much fun, but still I should have been wiser and not to play card games until late night, when I had early wake up and work ahead of me in the next morning. Fortunately it's a lot easier to wake up in the summer mornings with all the light and sun shine.


Above are two pictures of Kate Moss and Cameron Diaz to bring inspiration to dressing. I'll blog irregurlarly until I get new laptop, unless I get excited of mobile blogging via my iPhone. Have a nice week everyone!

2 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

Onpas teillä ollut melkoista tohinaa! Sua saa kyllä vaan ihailla ton sun energian ja jaksamisen takia!

Perjantaina nähdään! :)

ilonasi kirjoitti...

Heidi, todellakin huomenna nähdään! Tosi kiva tavata taas monen kuukauden jälkeen. Niin ja kiva, kun jätit kommenttia. Voin kuitenkin paljastaa, että kyllä miekin onneksi tykkään ja osaan myös laiskotella ja rentoutua. Hullunmyllyä ja sikakiirettä jaksaa vähän aikaa, kun tietää, että sen jälkeen taas helpottaa ja voi ottaa vähän rennommin. :)